Zodiac chinezesc COCOȘ 2019, horoscop chinezesc

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029. Una dintre cele mai mari dorințe ale nativilor din

zodia Cocoș este să fie mereu în centrul atenției, lucru care se va petrece de la sine în anul 2019, datorită energiei Victoriilor care le tranzitează sectorul zodiacal. Ne putem aștepta la un an excelent pentru cei din zodia Cocoș, pasiunea și dragostea revenind în viața lor și aducându-le satisfacții majore. Astrologul ZODIACOOL® anunță pe nativii Cocoș că benficiază de energia stelei Floare de piersic.

Numită și steaua iubirii, Floarea de piersic îi va face pe nativii din Cocoș să-și manifeste din plin sentimentele de afectivitate, iubire, compasiune.

Prin aceste calități, cei din zodia Cocoș vor deveni populari în anturaj, iar cei singuri vor atrage o relație de cuplu reușită. Anul acesta se anunță cereri în căsătorie și ideal ar fi ca aceștia să nu le refuze, pentru că nu în fiecare an beneficiază de așa mare noroc pe plan sentimental.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Cocoș 2019, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.