Zodiac chinezesc COCOȘ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cocoș pentru dragoste și relații**

Ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029

Una dintre cele mai mari dorințe ale nativilor din zodia Cocoș este să fie mereu în centrul atenției, lucru care se va petrece de la sine în anul 2019, datorită energiei Victoriilor care le tranzitează sectorul zodiacal.

Ne putem aștepta la un an excelent pentru cei din zodia Cocoș, pasiunea și dragostea revenind în viața lor și aducându-le satisfacții majore.

Astrologul ZODIACOOL anunță pe nativii Cocoș că benficiază de energia stelei Floare de piersic, numită și steaua iubirii, ceea ce îi va face să-și manifeste din plin sentimentele de afectivitate, iubire, compasiune. Prin aceste calități, cei din zodia Cocoș vor deveni populari în anturaj, iar cei singuri vor atrage o relație de cuplu reușită. Anul acesta se anunță cereri în căsătorie și ideal ar fi ca aceștia să nu le refuze, pentru că nu în fiecare an beneficiază de așa mare noroc pe plan sentimental.

Pe de altă parte, energia stelei Floare de piersic îi poate face pe unii nativi să devină infideli, să nu se poată abține de la flirt și aventuri de o noapte. S-ar putea ca escapadele lor amoroase să nu fie descoperite de partener, însă în cazul în care vor fi prinși, despărțirea va fi iminentă. Unii nativi Cocoș s-ar putea îndrăgosti de cine nu trebuie, cum ar fi de persoane deja căsătorite sau care au un interes financiar pentru ei. Situațiile pot fi multiple, dar cert este că există riscul de a atrage relații de scurtă durată. Cu toate acestea, ar putea fi și un aspect pozitiv pentru cei care nu își doresc să-și asume mai multe responsabilități.

Pentru nativii Cocoș implicați într-o relație, ar fi bine să încerce să aprecieze mai mult pe persoana de lângă ei, pentru a-i câștiga toată încrederea. Pe de altă parte, cei implicați în relații de lungă durată cu naivi din zodia Cocoș ar trebuie să încerce să-i țină în frâu, în special pe durata evenimentelor sociale la care vor participa, unde aceștia vor avea ochii alunecoși.

Vor face cuceriri nu doar datorită șarmului personal, ci și a sufletui cald și bun, a felului în care vor comunica, iar această predispoziție le este adusă de steaua Romantismului.

Uneori, certurile ar putea să apară în căminul conjugal, disputele plecând de la diversele obiecte din casă ce să se strice atunci când se așteaptă mai puțin, iar cauza va fi energia provenită de la steaua Defectelor.

Spre finele anului 2019, nativii din Cocoș pot fi destul de greu de înțeles, mai ales dacă vor încerca să-și impună cu forța ideile în fața partenerului de viață (chiar dacă acestea sunt bune) sau vor încerca să-l schimbe pe acesta.


În continuare afli Horoscop Cocoș 2019, previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.