Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Zodiac chinezesc CAPRĂ 2019, horoscop chinezesc 2019

Previziuni anul 2019 pentru nativii Capră: ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027. O energie tumultoasă vine în anul Mistrețului de pământ

în sectorul zodiacal al zodiei Capră, care va face ca nervii acestor nativi, care sunt persoane calme de obicei, să se întindă la maximum și să cedeze total. Cauzele nervozității vor fi schimbările bruște de situații și neînțelegerile cu partenerii de viață. Am putea spune că pe de o parte Universul vine să testeze răbdarea și iubirea necondiționată a nativilor din zodia Capră.

Pe de altă parte, Universul vine să le determine să traseze limite clare, pentru a se proteja în fața nedreptăților.

Totuși, cei din zodia Capră nu ar trebui să se simtă frustrați că cei dragi nu văd eforturile pe care le fac pentru a menține echilibrul în relație, chiar dacă în sectorul lor zodiacal vin stelele de Singurătate și Cerul înlăcrimat.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Capră 2019, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit