Zodiac chinezesc CAPRĂ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru dragoste, căsătorie și relații**

Ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027

O energie tumultoasă vine în anul Mistrețului de pământ în sectorul zodiacal al zodiei Capră, care va face ca nervii acestor nativi, persoane calme de obicei, să se întindă la maximum și să cedeze. Cauzele nervozității vor fi schimbările bruște de situații și neînțelegerile cu partenerii de viață.

Am putea spune că pe de o parte Universul vine să testeze răbdarea și iubirea necondiționată a nativilor din zodia Capră, iar pe de alta să le determine să traseze limite clare, pentru a se proteja în fața nedreptăților.

Totuși, cei din zodia Capră nu ar trebui să se simtă frustrați că cei dragi nu văd eforturile pe care le fac pentru a menține echilibrul în relație, chiar dacă în sectorul lor zodiacal vin stelele de Singurătate și Cerul înlăcrimat.

Pur și simplu, orice ar face, în anul Mistrețului așa vor sta lucrurile, în plus steaua 5 a dezastrelor le va pune bețe în roate. Se pare că nativii Capră au de trecut testul detașării, fiind nevoite să accepte situațiile și să-și exprime în continuare iubirea într-un mod armonios.

Pentru a se feri de suferință, nativii din zodia Capră vor trebui să încerce să se distreze mai mult împreună cu cei dragi din familie și cu prietenii care au aceleași preocupări și țeluri ca ei. Aici vorbim despre combinarea armonioasă Capră-Mistreț, care va aduce o energie benefică în casa zodiei. Însă, este de menționat faptul că această combinare are și o latură mai întunecată, putând atrage trădări în dragoste, infidelitate, dispute.

Pe cât posibil, ar trebui să nu facă prea multe compromisuri, să învețe cum să-și impună punctul de vedere în mod clar și concis, pentru a nu se lăsa influențați de cei din familie.

Nu este exclus ca la finele anului 2019 nativii din zodia Capră să resimtă o stare cronică de oboseală, care îi va împiedica să se bucure din plin de sărbătorile de iarnă.

Nativii singuri nu trebuie să-și facă mari speranțe că vor întâlni mare dragoste în 2019, iar relațiile noi în care se vor angaja se vor dovedi a fi destul de complicate. Steaua Singurătății va face ca orizontul cei din zodia Capră în ceea ce privește dragostea să fie decorat cu nori negri, de tristețe.

De asemenea, pe cei care sunt deja într-o relație de ceva timp, astrologul ZODIACOOL îi sfătuiește că nu trebuie să se grăbească să ajungă în acest an la altar, pentru că e posibil ca o astfel de căsătorie să fie supusă încercărilor de-a lungul timpului.


În continuare afli Horoscop Capră 2019, previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.