Zodiac chinezesc CAL 2019, horoscop chinezesc SĂNĂTATE

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pe starea de sănătate

Pentru că în anul Mistrețului nativii Cal vor fi mai energici, ar fi bine să-și consume excesul de energie prin diverse sporturi, nu sunt de dorit cele extreme sau activitățile care implică mânuirea obiectelor ascuțite, deoarece riscul de accidentări este mare.

Trebuie să fie atenți la dietă, să adopte un stil de viață sănătos și să respecte un program normal de somn, pentru a reuși să facă față stresului cotidian.

Totuși în prima parte a 2019, starea de sănătate nu ar trebui să pună probleme, mai dificile vor fi lunile de la finele lui 2019, când energia nativilor din zodia Cal va fi la un nivel mai scăzut, ca urmare a muncii depuse sau a suprasolicitării pe plan amoros (aventuri de o noapte, dorința de a-și îndeplini cât mai multe fantezii sexuale...). Aici vorbim de influența negativă a două stele: Tigrul alb și Pumnalul însângerat, care predispun la accidentări.

Pentru a se feri de probleme, astrologul ZODIACOOL îi sfătuiește pe nativii Cal să nu doneze sânge și să evite operațiile chirurgicale complicate.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.