Zodiac chinezesc CAL 2019, horoscop chinezesc SĂNĂTATE

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pe starea de sănătate: Pentru că în anul Mistrețului nativii Cal vor fi mai energici, ar fi bine să-și consume

excesul de energie prin diverse sporturi, nu sunt de dorit cele extreme sau activitățile care implică mânuirea obiectelor ascuțite, deoarece riscul de accidentări este mare. Trebuie să fie atenți la dietă, să adopte un stil de viață sănătos și să respecte un program normal de somn, pentru a reuși să facă față stresului cotidian. Totuși în prima parte a 2019, starea de sănătate nu ar trebui să pună probleme.

Mai dificile vor fi lunile de la finele lui 2019, când energia nativilor din zodia Cal va fi la un nivel mai scăzut, ca urmare a muncii depuse sau a suprasolicitării pe plan amoros (aventuri de o noapte, dorința de a-și îndeplini cât mai multe fantezii amoroase...). Aici vorbim de influența negativă a două stele: Tigrul alb și Pumnalul însângerat, care predispun la accidentări.

Pentru a se feri de probleme, astrologul ZODIACOOL îi sfătuiește pe nativii Cal să nu doneze sânge și să evite operațiile chirurgicale complicate.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.