Zodiac chinezesc CAL 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cal pentru dragoste, căsătorie și relații**

Ani: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

Pentru nativii din zodia Cal se prefigurează un 2019 destul de bun la capitolul sentimental, având în vedere că în dragoste au Iepurele, o zodie bine aspectată în 2019. Iepurele se combină armonios cu Mistrețul, zodia anuală, ceea ce poate aduce pentru nativii Cal atât oportunități de căsătorie , posibilitatea de a aduce pe lume un copil, cât și riscul crescut de infidelitate.

Vor fi tentați să-și exprime iubirea prin cuvinte și gesturi frumoase, deoarece steaua Artelor le aduce în sectorul zodiacal energia romantismului. În plus, steaua Artelor este benefică pentru nativii Cal care doresc să facă renovări, să cumpere obiecte de valoare, să facă schimbări de design, să-și reînnoiască garderoba etc.

Totuși, ar fi bine să reziste impulsului de a cheltui prea mulți bani pentru a le oferi celor dragi cadouri costisitoare, pentru că în acest an cea mai importantă lecție pe care vor trebui să o învețe va fi că banii nu pot cumpăra dragostea și aprecierea celui drag.

Deși vor avea un flux negativ adus de energia stelei certurilor din sectorul zodiacal, celor din zodia Cal li se va ierta orice greșeală, deoarece beneficiază de protecție de la steaua Iertării, Sky Benevolence. Având în vedere prezența acestei stele, în cazul în care nativii Cal se vor lăsa provocați și vor da curs certurilor cu partenerii de viață, în final vor reuși să rezolve repede conflictele și să repare relația de cuplu într-un mod armonios.

Cu toate acestea, dacă se vor încăpățâna, vor cere prea mult de la partenerul iubit și nu vor oferi nimic în schimb, astrologul ZODIACOOL avertizează că poate apare riscul ca tensiunile să scape de sub control și de a se ajunge în final la conflicte majore cu rezolvare doar pe cale legală, la tribunal.


În continuare afli Horoscop Cal 2019, previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.