Zodiac chinezesc CÂINE 2019, horoscop chinezesc SĂNĂTATE

Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine: Cum spuneam la capitolul bani, nativii Câine vor avea parte de un an 2019 destul de

încărcat, plin de oportunități, prin urmare vor avea tendința să muncească până la epuizare. Însă nu ar trebui să neglijeze sănătatea, deoarece spre finele anului 2019 vitalitatea lor nu va fi la cote maxime, ca urmare a influenței negative a stelei Amenințarea morții. În plus, în sectorul lor zodiacal mai apare o stea cu influență negativă, respectiv steaua de Singurătate.

Steaua de Singurătate îi poate predispune pe unii nativi Câine la nefericire, în special din pricina unor probleme legate de planul sentimental, cum ar fi certuri, neînțelegeri, separare.

Nu este de ignorat nici influența stelei de Boală. Prin urmare, nativii Câine vor trebui să nu se lase copleșiți de gândurile negative, pentru a nu atrage boli.

De asemenea, ar fi înțelept să adopte un stil de viață sănătos, să se relaxeze și să se odihnească mai mult, pentru a nu-și afecta sănătatea sistemului imunitar.

În cazul celor care suferă de afecțiuni cronice, acestea s-ar putea agrava, în special dacă se referă la aparatul cardiovascular. Astfel, astrologul ZODIACOOL le recomandă vizite regulate la medic, pentru prevenție.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.