Zodiac chinezesc CÂINE 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia chinezească Câine pe dragoste și relații: Combinația stelelor 6+9 poate aduce în casele nativilor Câine dornici de

armonie conflicte între generații, părinți și bunici, copii și părinți. Pentru a reduce stresul cotidian și a elimina riscul ca neînțelegerile să se transforme în ceva mai grav, va fi util să folosească un bol cu apă ca remediu Feng Shui, pe care să-l țină în partea de Nord-Vest a livingului. Pe de altă parte, energia rezultată din combinația stelelor 6+9 le-ar putea fi benefică nativilor singuri.

Condiția pentru cei singuri care caută aventuri de o noapte, este să nu se atașeze și să nu-și facă așteptări prea mari de la cei cu care se întâlnesc.

În privința relațiilor cu prietenii, ar fi bine să evite întrunirile frecvente, să încerce pe cât posibil să nu se bage în treburile altora și să nu preia problemele celor din anturaj, pentru a nu atrage karmă negativă.

S-ar putea totuși să existe și nativi din zodia Câine mai extrovertiți, care vor căuta să se distreze mai mult, să-și facă noi relații sociale, iar astrele vor susține și acest demers.

Un lucru trebuie subliniat, indiferent de alegerile pe care le vor face nativii Câine, astrologul ZODIACOOL® le recomandă să nu se încreadă în oricine, să nu plece urechea la bârfe și să se bazeze doar pe cei din familie (aici amintim de influența negativă a stelei Linia de separare).

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!