Zodiac chinezesc CÂINE 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia chinezească Câine pe dragoste și relații: Combinația stelelor 6+9 poate aduce în casele nativilor Câine dornici de

armonie conflicte între generații, părinți și bunici, copii și părinți. Pentru a reduce stresul cotidian și a elimina riscul ca neînțelegerile să se transforme în ceva mai grav, va fi util să folosească un bol cu apă ca remediu Feng Shui, pe care să-l țină în partea de Nord-Vest a livingului. Pe de altă parte, energia rezultată din combinația stelelor 6+9 le-ar putea fi benefică nativilor singuri.

Condiția pentru cei singuri care caută aventuri de o noapte, este să nu se atașeze și să nu-și facă așteptări prea mari de la cei cu care se întâlnesc.

Loading...

În privința relațiilor cu prietenii, ar fi bine să evite întrunirile frecvente, să încerce pe cât posibil să nu se bage în treburile altora și să nu preia problemele celor din anturaj, pentru a nu atrage karmă negativă.

S-ar putea totuși să existe și nativi din zodia Câine mai extrovertiți, care vor căuta să se distreze mai mult, să-și facă noi relații sociale, iar astrele vor susține și acest demers.

Un lucru trebuie subliniat, indiferent de alegerile pe care le vor face nativii Câine, astrologul ZODIACOOL® le recomandă să nu se încreadă în oricine, să nu plece urechea la bârfe și să se bazeze doar pe cei din familie (aici amintim de influența negativă a stelei Linia de separare).

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine pentru muncă, carieră și afaceri: Pentru
Are o natură copilăroasă și jucăușă. Poate fi critică și are tendința să strice
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.