Zodiac chinezesc CÂINE 2019, horoscop chinezesc BANI

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine pentru muncă, carieră și afaceri: Pentru nativii născuți în zodia Câine, anul Mistrețului de pământ

rezervă surprize plăcute pe partea profesională și financiară. Avantajul zodiei Câine este că acesta nu formează aspecte astrale negative cu zodia anuală Mistreț. În 2019, cei din zodia Câine au ceva ce toți și-ar dori - prezența stelei Sac cu Bani, ce aduce o energie deosebit de bună în casa zodiei, astfel încât cei întreprinzători și perseverenți să-și îmbunătățească situația financiară.

Cu toate acestea, ar fi bine ca nativii Câine să știe că vor fi pe cont propriu și nu se vor putea baza pe ajutorul celor din anturaj sau de la locul de muncă, din cauza invidiei pe care o vor provoca în rândul acestora. Aici amintim despre energia stelei Separarea grupului. Deci, Câinii nu vor duce lipsă de bani în 2019, dar va fi necesar să se implice în afaceri rentabile sau să caute un job mai bine plătit.

Loading...

Pentru a contracara fluxul negativ al energiei rezultată din combinația de stele 6+9 (foc la poarta raiului) și de steaua Poarta morții, va fi necesar ca nativii Câine să-și facă strategii și să investească în domenii în care au certitudinea că nu vor da greș (comerț, tranzacții), pentru a nu pierde bani și a nu-și face datorii.

Pe de altă parte, cum o caracteristică principală a zodiei Câine este precauția, aceștia nu vor fi tentați să cheltuie bani pe lucruri extravagante de care știu sigur nu au nevoie și nici vor risca să facă speculații financiare riscante.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Șobolanul este un lider prin definiție, are talentul de a face strategii pentru a-și atinge

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.