Zodiac chinezesc CÂINE 2019, horoscop chinezesc BANI

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine pentru muncă, carieră și afaceri: Pentru nativii născuți în zodia Câine, anul Mistrețului de pământ

rezervă surprize plăcute pe partea profesională și financiară. Avantajul zodiei Câine este că acesta nu formează aspecte astrale negative cu zodia anuală Mistreț. În 2019, cei din zodia Câine au ceva ce toți și-ar dori - prezența stelei Sac cu Bani, ce aduce o energie deosebit de bună în casa zodiei, astfel încât cei întreprinzători și perseverenți să-și îmbunătățească situația financiară.

Cu toate acestea, ar fi bine ca nativii Câine să știe că vor fi pe cont propriu și nu se vor putea baza pe ajutorul celor din anturaj sau de la locul de muncă, din cauza invidiei pe care o vor provoca în rândul acestora. Aici amintim despre energia stelei Separarea grupului. Deci, Câinii nu vor duce lipsă de bani în 2019, dar va fi necesar să se implice în afaceri rentabile sau să caute un job mai bine plătit.

Pentru a contracara fluxul negativ al energiei rezultată din combinația de stele 6+9 (foc la poarta raiului) și de steaua Poarta morții, va fi necesar ca nativii Câine să-și facă strategii și să investească în domenii în care au certitudinea că nu vor da greș (comerț, tranzacții), pentru a nu pierde bani și a nu-și face datorii.

Pe de altă parte, cum o caracteristică principală a zodiei Câine este precauția, aceștia nu vor fi tentați să cheltuie bani pe lucruri extravagante de care știu sigur nu au nevoie și nici vor risca să facă speculații financiare riscante.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.