Zodiac chinezesc CÂINE 2019, horoscop chinezesc

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine: ani: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018. Se anunță orizonturi senine pentru nativii Câine în

anul Mistrețului de pământ. Astrologul ZODIACOOL® spune că în anul 2019 nativii Câine vor avea șanse reale de a-și întâlni sufletul pereche, de a-și face relații frumoase, de a se căsători sau de a aduce pe lume un copil. Toate acestea vor fi posibile deoarece beneficiază de energia benefică provenită de la steaua Fericirea cerească. Viața de familie a celor din zodia Câine va fi favorabilă în 2019.

Prin urmare, în anul 2019 nativii Câine vor primi încurajări și sprijin de la cei dragi.

Chiar dacă o caracteristică a zodiei este fidelitatea, în 2019 s-ar putea ca unii nativi Câine să-și caute împlinirea amoroasă și prin așternuturi străine, atitudine cauzată de combinația nefastă de stele în sectorul zodical “foc la poarta raiului”. Dacă nu vor rezista tentațiilor, în final se va ajunge la conflicte de mari proporții cu partenerii oficiali.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Câine 2019, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.