Zodiac chinezesc CÂINE 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia chinezească Câine pe dragoste și relații**

Ani: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Se anunță orizonturi senine pentru nativii Câine în anul Mistrețului de pământ. Aceștia vor avea șanse reale de a-și întâlni sufletul pereche, de a-și face relații frumoase, de a se căsători sau de a aduce pe lume un copil. Toate acestea vor fi posibile deoarece beneficiază de energia benefică provenită de la steaua Fericirea cerească. Prin urmare, viața de familie a celor din zodia Câine va fi favorabilă în 2019, vor primi încurajări și sprijin de la cei dragi.

Chiar dacă o caracteristică a zodiei este fidelitatea, în 2019 s-ar putea ca unii nativi Câine să-și caute împlinirea erotică și prin așternuturi străine, atitudine cauzată de combinația nefastă de stele în sectorul zodical “foc la poarta raiului”. Dacă nu vor rezista tentațiilor, în final se va ajunge la conflicte de mari proporții cu partenerii oficiali.

Combinația stelelor 6+9 poate aduce în casele nativilor Câine dornici de armonie conflicte între generații, părinți și bunici, copii și părinți. Pentru a reduce stresul cotidian și a elimina riscul ca neînțelegerile să se transforme în ceva mai grav, va fi util să folosească un bol cu apă ca remediu Feng Shui, pe care să-l țină în partea de Nord-Vest a livingului. Pe de altă parte, energia rezultată din combinația stelelor 6+9 le-ar putea fi benefică nativilor singuri care caută aventuri de o noapte, cu condiția să nu se atașeze și să nu-și facă așteptări prea mari de la cei cu care se întâlnesc.

În privința relațiilor cu prietenii, ar fi bine să evite întrunirile frecvente, să încerce pe cât posibil să nu se bage în treburile altora și să nu preia problemele celor din anturaj, pentru a nu atrage karmă negativă.

S-ar putea totuși să existe și nativi din zodia Câine mai extrovertiți, care vor căuta să se distreze mai mult, să-și facă noi relații sociale, iar astrele vor susține și acest demers.

Un lucru trebuie subliniat, indiferent de alegerile pe care le vor face nativii Câine, astrologul ZODIACOOL le recomandă să nu se încreadă în oricine, să nu plece urechea la bârfe și să se bazeze doar pe cei din familie (aici amintim de influența negativă a stelei Linia de separare).


În continuare afli Horoscop Câine 2019, previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.