Zodiac chinezesc 2019 BIVOL, horoscop BANI Bivol SÎNĂTATE

Previziuni pentru anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: în anul 2019, la nativii din zodia Bivol este foarte posibil ca bolile vechi

să revină în actualitate. Este indicat ca în momentul în care nu vă simțiți bine, să nu amânați vizita la medic. Una dintre energiile cu flux negativ care vă tranzitează sectorul zodiacal în anul 2019, al Mistrețului de pământ este steaua neagră 2 care aduce predispoziție la boală. Vă puteți aștepta la probleme serioase de sănătate, iar primul vizat va fi aparatul digestiv

Cauzele ar putea fi stresul, fie tendințele de a compensa lipsurile din viață printr-o alimentație exagerată în dulciuri. Principalele probleme de sănătate sunt legate de gastrite, ulcer, balonare, constipație, îngrășare și celulită. Mai poate să apară dificultatea de a concepe un copil, iar infertilitatea va fi cauzată de stres, munca epuizantă și lipsa unui program normal de somn.

În plus, steaua Funeral Guest vine pentru a vă atrage atenția. Sunt posibile anumite probleme legate de bunici, pe care s-ar putea să trebuiască să îi îngrijiți. Pe cât posibil, în 2019 nativii din Bivol ar fi bine să evite vizitele la spital, la oameni bolnavi, să evite aglomerațiile, pentru a nu intra în contact cu viruși ori bacterii.

Nativele în zodia Bivol ar trebui să evite să rămână însărcinate pe parcursul anului Mistrețului, pentru că pot să se confrunte cu probleme de sarcină.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.