Zodiac chinezesc 2019 BIVOL, horoscop BANI Bivol SÎNĂTATE

Previziuni 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol

Una dintre energiile cu flux negativ care vă tranzitează sectorul zodiacal în anul 2019, al Mistrețului de pământ este steaua neagră 2 care aduce predispoziție la boală.

Vă puteți aștepta la probleme de sănătate și primul vizat va fi aparatul digestiv, fie din cauza stresului, fie a tendinței de a compensa lipsurile din viață printr-o alimentație exagerată în dulciuri. Principalele probleme de sănătate sunt legate de gastrite, ulcer, balonare, constipație, îngrășare și celulită. Mai poate să apară dificultatea de a concepe un copil, iar infertilitatea va fi cauzată de stres, munca epuizantă și lipsa unui program normal de somn.

În 2019, la nativii din zodia Bivol este posibil că bolile vechi revin în actualitate. Este indicat ca în momentul în care nu vă simțiți bine, să nu amânați vizita la medic.

În plus, steaua Funeral Guest vine pentru a vă atrage atenția. Sunt posibile anumite probleme legate de bunici, pe care s-ar putea să trebuiască să îi îngrijiți. Pe cât posibil, în 2019 nativii din Bivol ar fi bine să evite vizitele la spital, la oameni bolnavi, să evite aglomerațiile, pentru a nu intra în contact cu viruși ori bacterii.

Nativele în zodia Bivol ar trebui să evite să rămână însărcinate pe parcursul anului Mistrețului, pentru că pot să se confrunte cu probleme de sarcină.

În continuare afli Horoscop Bivol 2019, previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 2, remedii feng shui pentru anul 2019
Se știe că atunci când sunt probleme de sănătate, oamenii își pierd pofta de viață,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.