Zodiac chinezesc 2019 BIVOL, horoscop chinezesc Bivol pentru anul 2019

Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. Din păcate, nativii Bivol din zodiac chinezesc se găsesc printre cei mai

ghinioniști nativi din horoscopul anului 2019. Deși nu formați aspecte negative cu zodia anului 2019, Mistrețul de pământ, astrele nu vă sunt favorabile în dragoste. Se prefigurează un an cu suișuri și coborâșuri. Pot apărea provocări și certuri din cauza unei proaste gestionări a banilor puși la comun. De fapt, starea conflictuală va fi cauzată de vitalitatea fizică scăzută, ceea ce se va resimți și pe plan afectiv.

Prin urmare, în 2019 veți simți nevoia să vă rezervați mai mult timp pentru introspecție, pentru a vă pune în ordine viața interioară. Abia pe plan secund se va situa timpul petrecut cu cei dragi, însă veți face acest lucru doar pentru a salva aparențele, nu din toată inima, iar partenerul va simți asta. De aceea suferința se va manifesta de ambele părți, deoarece nici partenerul de viață nu va mai ști ce să creadă despre voi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Bivol 2019, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.