Zodiac chinezesc 2019 BIVOL, horoscop chinezesc DRAGOSTE, căsătorie și relații

Previziuni pentru Bivol, zodiac chinezesc 2019, pentru dragoste și relații**

Ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Din păcate, nativii Bivol din zodiac chinezesc se găsesc printre cei mai ghinioniști nativi din horoscopul anului 2019. Deși nu formați aspecte negative cu zodia anului 2019, Mistrețul de pământ, astrele nu vă sunt favorabile în dragoste .

Se prefigurează un an cu suișuri și coborâșuri. Pot apărea provocări și certuri din cauza unei proaste gestionări a banilor puși la comun. De fapt, starea conflictuală va fi cauzată de vitalitatea fizică scăzută, ceea ce se va resimți și pe plan afectiv.

Prin urmare, în 2019 veți simți nevoia să vă rezervați mai mult timp pentru introspecție, pentru a vă pune în ordine viața interioară. Abia pe plan secund se va situa timpul petrecut cu cei dragi, însă veți face acest lucru doar pentru a salva aparențele, nu din toată inima, iar partenerul va simți asta. De aceea suferința se va manifesta de ambele părți, deoarece nici partenerul de viață nu va mai ști ce să creadă despre voi.

Ar fi bine totuși să găsiți resursele interioare pentru a vă manifesta romantismul. Puteți, de exemplu, să vă răsfățați partenerul cu o sesiune de shopping sau cu plimbări în locuri speciale. O idee ar fi să mergeți în acele locuri unde v-ați îndrăgostit, pentru a consolida relația.

Nici în pat nu veți fi foarte activi. E posibil să vă eschivați de multe ori de la partidele de amor, pe motiv că vă doare capul sau pur și simplu vă ignorați persoana iubită. E important să nu exagerați însă cu această atitudine, pentru că partenerul de cuplu ar putea crede că-l înșelați.

Ceva șanse în 2019 au nativii singuri. Trebuie să aveți grijă la noile relații, deoarece ar putea veni cu numeroase frustrări. Nu este un an potrivit pentru a ține cont de intuiție, ci mai bine ați merge pe logică. Evitați oficializarea relației în anul Mistrețului, dacă sunteți deja implicați într-o relație.

Din cauza lipsei de vitalitate, va dispărea pofta de viață și astfel ocaziile sociale nu vă vor capta interesul. În plus, veți avea tendința să amânați întâlnirile romantice, din cauza fricii de a nu suferi sau a dezinteresului față de viața de cuplu.


În continuare afli Horoscop Bivol 2019, previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.