Horoscop chinezesc 2018 Șarpe Dragoste

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Șarpe pentru dragoste și relații

Un an bun se anunță pentru Șarpe pe plan financiar. Succesul său va fi răsunător, însă este posibil să scoată la lumină și o latură mai puțin plăcută (lăcomie, mândrie).

Totuși, spre finele anului, va reuși să se tempereze și să-și regăsească echilibrul interior.

Pe plan amoros, Șarpele va observa că se va evidenția o nevoie acută de a trăi senzații tari. Vor ieși la iveală unele fantezii pentru așternut, pe care va dori să le pună brusc în practică împreună cu partenerul.

Se recomandă ca înainte de a acționa, să dea dovadă de discernământ, să discute cu partenera despre dorințele și nevoile sale ascunse, pentru a nu o șoca. Deoarece are multă energie, va fi tentat să creadă că la fel se simte și ea, dar mare îi va fi mirarea dacă aceasta nu îi va răspunde pe măsura așteptărilor. A nu se încerca să se forțeze lucrurile și să înțeleagă că fiecare are propriul său ritm.

Nu este exclus ca atunci când Șarpele va simți că nu primește ceea ce vrea, să caute consolare în afara relației. Paradoxal, deși va fi tentat să înșele, tot el va deveni gelos pe parteneră și îi va impune tot felul de restricții. Va prefera să i se dea libertate, să aibă o relație deschisă, fără constrângeri, dar, în schimb, nu va oferi la fel.

Ar fi bine ca în acest an nativul Șarpe să-și concentreze toate eforturile spre planul afectiv, cu scopul de a-și amplifica iubirea și încrederea față de parteneră, iar în plan secundar să se ocupe de satisfacerea plăcerilor senzoriale.
Predispoziții pe luni:

Loading...
  • favorabile pentru căsătorie: septembrie
  • nefavorabile pentru cuplu (despărțiri, divorț): octombrie
  • risc de infidelitate: august
  • risc de certuri: martie

Horoscop Șarpe 2018, în continuare:

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
PE ACELAȘI SUBIECT

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Șarpe 2018, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Îi place să folosească banii, să-i cheltuie, să-i pună în circulație
Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
Horoscop Săgetător și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Săgetător!

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

SECRETE DEZVĂLUITE
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.