Horoscop chinezesc 2018 Șarpe Dragoste

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Șarpe pentru dragoste și relații

Un an bun se anunță pentru Șarpe pe plan financiar. Succesul său va fi răsunător, însă este posibil să scoată la lumină și o latură mai puțin plăcută (lăcomie, mândrie).

Totuși, spre finele anului, va reuși să se tempereze și să-și regăsească echilibrul interior.

Pe plan amoros, Șarpele va observa că se va evidenția o nevoie acută de a trăi senzații tari. Vor ieși la iveală unele fantezii pentru așternut, pe care va dori să le pună brusc în practică împreună cu partenerul.

Se recomandă ca înainte de a acționa, să dea dovadă de discernământ, să discute cu partenera despre dorințele și nevoile sale ascunse, pentru a nu o șoca. Deoarece are multă energie, va fi tentat să creadă că la fel se simte și ea, dar mare îi va fi mirarea dacă aceasta nu îi va răspunde pe măsura așteptărilor. A nu se încerca să se forțeze lucrurile și să înțeleagă că fiecare are propriul său ritm.

Nu este exclus ca atunci când Șarpele va simți că nu primește ceea ce vrea, să caute consolare în afara relației. Paradoxal, deși va fi tentat să înșele, tot el va deveni gelos pe parteneră și îi va impune tot felul de restricții. Va prefera să i se dea libertate, să aibă o relație deschisă, fără constrângeri, dar, în schimb, nu va oferi la fel.

Ar fi bine ca în acest an nativul Șarpe să-și concentreze toate eforturile spre planul afectiv, cu scopul de a-și amplifica iubirea și încrederea față de parteneră, iar în plan secundar să se ocupe de satisfacerea plăcerilor senzoriale.
Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru căsătorie: septembrie
  • nefavorabile pentru cuplu (despărțiri, divorț): octombrie
  • risc de infidelitate: august
  • risc de certuri: martie

Horoscop Șarpe 2018, în continuare:

PE ACELAȘI SUBIECT

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Șarpe 2018, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.