Horoscop chinezesc 2018 Iepure dragoste

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Iepure ???? pentru dragoste, căsătorie, relații

Anii de Iepure: 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

În anul 2018 Iepurele va avea de-a face cu tot felul de situații tensionate pe plan sentimental, menite să-l forțeze să evolueze, să devină mai bun.

Posibil ca în anul trecut, 2017 să fi intervenit în viața Iepurilor schimbări de domiciliu sau pe plan profesional și financiar, ca urmare a Ciocnirii cu zodia Cocoș, a avut șansa de a reuși, dar cu prețul unui efort considerabil. Acum, în anul 2018, este deja antrenat să facă față schimbărilor și, pe baza experienței acumulate, va trebui să fie cu ochii în patru, pentru a se feri de posibilele situații nefavorabile (accidente, furturi la care este predispus din pricina Stelei 7 a pierderilor). Însă pe plan sentimental, norii se vor risipi și lucrurile vor deveni mai roz.

Loading...

În relațiile de dragoste, amoroase, Iepurii posibil să fie mai mereu într-o dispoziție romantică, ceea ce îl va face ușor de îndrăgit, iar partenerul nu se va putea împotrivi șarmului său personal. Apare și o predispoziție spre flirt, dorința de a-și materializa în așternut fanteziile sexuale, dar nu trebuie să le dea curs, pentru a nu-și răni partenerul. Toate acestea ar putea fi datorate stelei Piscina sărată, care îi aduce instabilitate pe plan emoțional, îl face să se îndrăgostească de cine nu trebuie, relațiile să fie doar de o noapte.

În cazul nativilor Iepure singuri, este posibil ca aceștia să atragă atenția multora prin farmecul lor personal, care este mult amplificat, dar există și riscul de a deveni numai o țintă a satisfacerii unor plăceri sexuale, în detrimentul împlinirii pe plan afectiv. Dacă se ajunge prea repede în așternut, relația se destramă ca și cum nici nu ar fi existat. Se recomandă prudență, pentru a nu ieși din anul 2018 cu răni adânci pe suflet din cauza disputelor sentimentale. Sunt șanse sporite ca sufletul pereche să apară fie din rândul prietenilor, fie din grupul colegilor de la muncă, de aceea se vor gândi des la căsătorie. Totuși, este recomandat să nu se grăbească să oficializeze relația, ci să aștepte un moment mai bun în anul 2019. Tot ce vor dori să primească de la partener va fi înțelepciune și fidelitate.

Există șanse crescute de a aduce pe lume un bebeluș, datorită combinării cu Ducele de Jupiter, Iepure-Câine.

Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru căsătorie: octombrie
  • nefavorabile pentru cuplu (despărțiri, divorț): septembrie
  • risc de infidelitate: iulie
  • risc de certuri: februarie, noiembrie

Horoscop Iepure 2018, în continuare:

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Iepure 2018, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cifrele de la 0 la 9 ascund taina drumului de inițiere și menire a omenirii
În ce lună este zodia Taur: Soarele este în constelația Taur din 20 aprilie până în 21 mai.
Previziuni dragoste 2019 pentru zodia Iepure: în anul 2019 dragostea se întoarce în viața

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.