Horoscop chinezesc 2018 Dragon Dragoste

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste

Anii de Dragon: 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

În horoscop 2018 Dragonii vor fi supuși multor încercări pe plan sentimental. Relația nu va funcționa la cote maxime, se pare că din pricina tendinței lor egoiste de a pune planul material pe primul loc, în defavoarea iubirii, dar și din pricina Ciocnirii cu Câinele, confruntării cu Tai Sui.

În relațiile mai vechi sunt posibile tensiuni, certuri care pot merge chiar până la un divorț. Dacă Dragonii sunt dornici să treacă la următoarea etapă în relație, să evolueze pe plan afectiv, să rezolve probleme mai vechi, cu ajutorul stelei Golul Lunar vor reuși să depășească toate obstacolele.

Loading...

Posibilele suferințe pe plan sentimental îl pot determina pe nativul Dragon să își dorească să-și schimbe locuința, crezând că dacă vor schimba locul, vor schimba și norocul. Acest demers va fi încurajat de astre, în urma mutării chiar vor putea să-și revigoreze relația și să-și găsească până la urmă pacea sufletească. Acest demers este susținut de energia declanșată din Ciocnirea Dragon-Câine și Steaua Consumatorului, care îl împinge să investească.

Chiar dacă partenerul de viață a făcut până acum tot felul de compromisuri, este recomandat să nu se mai bazeze doar pe puterea lui de sacrificiu, care face ca relația să funcționeze. Pe parcursul anului 2018, va trebui să-și identifice noi atuuri și să vadă care îi sunt resursele pe plan emoțional, dar și cum să le utilizeze în mod eficient, pentru a genera la rândul său sentimentul de iubire de care partenerul de viață are nevoie.

Dacă Dragonii se află într-o relație toxică, se poate întâmpla ca aceasta să-și găsească finalul în anul 2018, poate cel mai probabil în lunile aprilie sau octombrie. Există șanse scăzute de a aduce pe lume un bebeluș sau pot apărea unele probleme legate de sarcină, din pricina Stelei Obstacolelor.

Dacă se află într-o relație, dar încă nu are statutul de căsătorit, este recomandat ca nativul Dragon să evite pe cât posibil să o oficializeze în cursul anului 2018, pentru a nu atrage probleme pe viitor (certuri, despărțiri). Dacă se află în căutarea unei relații, soarta s-ar putea să nu-i surâdă prea curând, deoarece este posibil să întâlnească doar persoane dornice de aventură, fără să-și dorească să se implice pe plan afectiv.


Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru căsătorie: februarie, septembrie, noiembrie
  • nefavorabile pentru cuplu (despărțiri, divorț): aprilie, octombrie
  • risc de infidelitate: martie, august
  • risc de certuri: martie, decembrie

Horoscop Dragon 2018, în continuare:

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
PE ACELAȘI SUBIECT

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Dragon 2018, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Șobolanul este un lider prin definiție, are talentul de a face strategii pentru a-și atinge
Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an
În casă vrea să fie ca un centru al universului, ca un rege atotputernic și de cele mai multe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.