Horoscop chinezesc 2018 Capră Bani

Previziuni 2018 pentru nativii din zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri

Pe tot parcursul anului 2018 nativii Capră vor fi în căutarea unui nou sistem de valori, care să le aducă securitate pe plan financiar.

Poate că în anul trecut Capra a avut de-a face cu oameni mai puțin sinceri, care și-au urmărit doar propriul interes sau poate că cel care a urmărit să manipuleze și să obțină avantaje a fost chiar Capra însăși. Dacă și-a învățat lecția și acum este dispusă să facă schimbări în ceea ce privește atitudinea față de ceilalți, va vedea că relațiile se vor îmbunătăți considerabil. Prin acțiunile sale dezinteresate le va câștiga respectul, admirația, încrederea, ceea ce îi va face să se alăture planurilor sale. Chiar dacă, de regulă, nativul Capră este mai egoist și mai zgârcit cu ceilalți, anul acesta, în urma succesului pe care îl va avea pe plan material, va reuși să devină mai generos.

Important este să se decidă pe ce direcție vrea să meargă și, odată ce a făcut acest pas, va vedea că lucrurile vor începe să decurgă de la sine, iar oportunitățile nu vor întârzia să apară.


Așadar, pentru a avea rezultate bune pe plan financiar, este necesar să se renunțe la secretoșenia care uneori îi sperie pe cei din jur, făcându-i să se retragă. Acest lucru nu înseamnă că nativul Capră trebuie să spună chiar totul, dar măcar să se exprime clar și concis. Situațiile profesionale li se vor părea ca fiind binecuvântate de astre, Caprele vor reuși să se facă plăcute și să fie apreciate pentru flerul lor în afaceri. Este posibil să atragă ajutor de la anumite persoane de sex feminin, mai în vârstă.

În acest an, recomandăm nativilor Capră să încerce pe cât posibil să devină stăpâni pe situațiile din viața lor, fără să se mai atașeze de persoane și de trecut. Vor vedea că pot reuși la fel de bine și pe cont propriu, vor prinde mai mult curaj pentru a-și scoate la lumină valoarea.

Predispoziții pe luni:

 

  • favorabile pentru câștiguri financiare: martie, mai, iulie
  • nefavorabile pentru investiții: aprilie, august
  • risc crescut de pierderi financiare: iunie
  • risc de litigii: octombrie

Horoscop Capră 2018, în continuare:

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Semnificația și vibrația literelor
Fiecare literă din alfabet este guvernată de o anumită cifră și are o anumită vibrație
Zodiac chinezesc COCOȘ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații: Pe
Zodia CAPRICORN. BANI, carieră și afaceri Capricorn
Știi să prețuiești ce ai, deoarece ai muncit din greu să obții bunuri. Nu te identifici cu

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.