Horoscop chinezesc 2018 Capră Dragoste

Previziuni 2018 pentru nativii Capră pentru dragoste și relații

Poate că evenimentele din anul 2017 nu au fost la nivelul așteptărilor nativului Capră, dar începând cu 4 februarie 2018, totul va intra pe un trend ascendent.

Datorită faptului că va avea mai multă energie decât în anul precedent, nativul Capră va acționa cu mai mult curaj, va reuși în ceea ce-și propune și, treptat, stima de sine va cunoaște o îmbunătățire. Va observa că firea sa pragmatică va ieși în evidență și va fi dispus să facă tot ce îi stă în putere pentru a-și duce la bun sfârșit planurile.

S-ar putea ca în anul 2018 partea artistică să iasă la lumină și să-l determine pe nativul Capră să se manifeste cu mai mult romantism decât de obicei, ceea ce va atrage după sine relații de bună înțelegere cu cei dragi. Starea de confort pe care o va resimți în preajma partenerului îl va motiva să petreacă mai mult timp împreună cu acesta. Capra se va remarca prin dispoziția sa mai mereu binevoitoare, iar discursul său va fi plin de respect și înțelepciune. Acest aspect îl va determina pe partener să i se confeseze, drept pentru care relația va fi dusă la un nivel mai profund de evoluție.

Capra va reuși să scape de unele atașamente emoționale și va dori să se implice doar în acele acțiuni care o reprezintă și care îi fac plăcere. Chiar dacă vor mai interveni și unele tensiuni în cuplu, va fi posibil să-și găsească cu calm soluții care vor rezolva problemele. Direcția sa în viață va căpăta și o conotație spirituală, ceea ce o va ajuta pe viitor în gestionarea situațiilor tensionate.

În cazul nativilor Capră ce își caută sufletul pereche, acesta este posibil să-și facă apariția în acest an. Chiar și o căsătorie va fi posibilă, demers în care vor fi susținuți de familie, prieteni.

Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru căsătorie: septembrie
  • nefavorabile pentru cuplu (despărțiri, divorț): august
  • risc de infidelitate: aprilie
  • risc de certuri: octombrie
PE ACELAȘI SUBIECT

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Capră 2018, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.