Horoscop chinezesc 2018 Capră Dragoste

Previziuni 2018 pentru nativii Capră pentru dragoste și relații

Poate că evenimentele din anul 2017 nu au fost la nivelul așteptărilor nativului Capră, dar începând cu 4 februarie 2018, totul va intra pe un trend ascendent.

Datorită faptului că va avea mai multă energie decât în anul precedent, nativul Capră va acționa cu mai mult curaj, va reuși în ceea ce-și propune și, treptat, stima de sine va cunoaște o îmbunătățire. Va observa că firea sa pragmatică va ieși în evidență și va fi dispus să facă tot ce îi stă în putere pentru a-și duce la bun sfârșit planurile.

Loading...

S-ar putea ca în anul 2018 partea artistică să iasă la lumină și să-l determine pe nativul Capră să se manifeste cu mai mult romantism decât de obicei, ceea ce va atrage după sine relații de bună înțelegere cu cei dragi. Starea de confort pe care o va resimți în preajma partenerului îl va motiva să petreacă mai mult timp împreună cu acesta. Capra se va remarca prin dispoziția sa mai mereu binevoitoare, iar discursul său va fi plin de respect și înțelepciune. Acest aspect îl va determina pe partener să i se confeseze, drept pentru care relația va fi dusă la un nivel mai profund de evoluție.

Capra va reuși să scape de unele atașamente emoționale și va dori să se implice doar în acele acțiuni care o reprezintă și care îi fac plăcere. Chiar dacă vor mai interveni și unele tensiuni în cuplu, va fi posibil să-și găsească cu calm soluții care vor rezolva problemele. Direcția sa în viață va căpăta și o conotație spirituală, ceea ce o va ajuta pe viitor în gestionarea situațiilor tensionate.

În cazul nativilor Capră ce își caută sufletul pereche, acesta este posibil să-și facă apariția în acest an. Chiar și o căsătorie va fi posibilă, demers în care vor fi susținuți de familie, prieteni.

Predispoziții pe luni:

  • favorabile pentru căsătorie: septembrie
  • nefavorabile pentru cuplu (despărțiri, divorț): august
  • risc de infidelitate: aprilie
  • risc de certuri: octombrie

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
PE ACELAȘI SUBIECT

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Capră 2018, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop TAUR 2019 și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Taur! Finele lui
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și
Nu te interesează efectele pe care le au acțiunile tale asupra celor din jur. Uneori poți răni

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.