Horoscop Chinezesc Dragoste 2020

Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa căsătoriei și a relațiilor avem zodia Bivol, respectiv în stâlpul ZI.

Fiind o zodie de pământ, Bivolul va aduce dorința de stabilitate, șanse mari de a ne regăsi echilibrul și armonia la acest capitol.

Ceea ce ne atrage atenția în harta natală este alianța pe care o face Bivolul cu zodia Șobolan anuală și cu zodia Cocoș din stâlpul ORA. Nu este exclus ca din aceste alianțe să rezulte o energie care ne va face să ne uităm și în curtea vecinului, se prefigurează risc de infidelitate.

Pe de altă parte, acest tip de energie poate fi de folos celor care sunteți singuri și vreți să vă găsiți sufletul pereche. Încercați să nu vă dezvăluiți secretele cele mai profunde de la prima întâlnire, va fi mult mai bine să păstrați o doză de mister.

Energia zodiei Bivol vă îndeamnă să stabiliți mai multe întâlniri, chiar dacă uneori veți simți că totul este in zadar, insistențele voastre vor fi apreciate de potențialii parteneri și vor fi răsplătite cu afectivitate.

Dar dacă sunteți deja între-o relație de ceva vreme, fiți cât de poate de precauți, oricând se pot ivi tentații cu două picioare, care să vă destabilizeze cuplul.

Urmăriți să nu creați suspiciuni partenerului de viață, iar dacă se întâmplă să flirtați și să fiți prinși, cea mai bună cale de a rezolva problema va fi să evitați o confruntare directă și să găsiți o soluție elegantă de scăpare.

În continuare afli Horoscop chinezesc 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop chinezesc 2020: CARIERĂ

Horoscop chinezesc 2020: BANI

Horoscop chinezesc 2020: Anul Șobolanului

Personalitate Anul Șobolanului 2020

Horoscop chinezesc 2020 pe ZODII

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.