Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Horoscop Chinezesc 2019 Bani

2019 ne face să fim sarcastici, impulsivi, manipulatori și mândri, ceea ce nu ne va fi de folos în afaceri și negocieri. Casa banilor, a afacerilor și a

carierei va fi influențată în anul 2019 de zodia Tigru de Foc, ce apare în stâlpul LUNA, după cum se poate observa în harta anului. Ne putem aștepta la competitivitate, dorința de a ne alia cu cei mai puternici decât noi, ca urmare a faptului că Tigrul și Mistrețul sunt în relație de combinare armonioasă - Prieten Secret. Nu toate parteneriatele vor fi profitabile, însă în general ne putem gândi că ne-ar fi mai bine să beneficiem de ajutorul unor persoane cu influență, decât să fim pe cont propriu.

Este de subliniat faptul că din cuplul Tigru - Mistreț se generează o nouă energie, a elementului apă, iar dacă nu vom fi vigilenți, riscăm să ne facem prea multe planuri și să nu avem timpul și energia necesare pentru a le pune în practică.

Soluția viabilă ar fi ca în afaceri să optăm pentru planuri de scurtă durată, iar după ce ne-am îndeplinit obiectivele propuse să trecem la un nou proiect.

Combinația Tigru-Mistreț poate aduce impulsivitate în afaceri, lăcomie și manipulare, caracteristici care atrag deseori pierderi financiare neașteptate. Astfel, va trebui să ne păstrăm principiile și să optăm pentru o comunicare deschisă. De aceea sunt posibile pierderi financiare neașteptate.

Dacă plănuim să facem speculații, ar fi bine să analizăm cu atenție termenii și condițiile și să nu credem tot ceea ce citim pe internet sau ce ne spun cei din anturaj.

Se pare că acum vom avea șanse mai reduse de a acumula bunuri de valoare, case, mașini la prețuri avantajoase, pentru că Ascendentul anului este pe zodia Tigru de apă, prezentă în stâlpul ORA și ne face să fim sarcastici, impulsivi, manipulatori și mândri, ceea ce nu ne va fi de folos în afaceri și negocieri.

În continuare afli Horoscop chinezesc 2019, previziuni pe domenii:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit