Horoscop chinezesc 2020 anul Șobolanului

Șobolanul este un lider prin definiție, are talentul de a face strategii pentru a-și atinge scopurile și îl interesează bunăstarea familiei și a celor dragi.

Ne putem aștepta ca în 2020 Șobolanul să ne scoată în stradă, să ne facă să ne cerem drepturile, asta în cazul în care va considera că situația economică și politică nu va fi în avantajul celor dragi lui.

La nivel politic, vom observa crearea de noi alințe pentru a reuși în alegeri. Sunt șanse ca în acest an liderii politici să urmărească binele comun.

Pe 4 februarie 2020, ora 17:06, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar, intrăm în anul Șobolanului de metal.

Harta natală a celor patru stâlpi ai destinului în momentul tranziției la anul Șobolanului:

În 2020, cea mai puternică energie anuală Tai Sui, ajunge în sectorul zodiei Șobolan – N 337.5°- 22.5°.

Anul Șobolanului de Metal 2020, caracteristici generale

În astrologia chineză Bazi, Șobolanul este un semn zodiacal de apă, element care ne va influența în anul 2020 în special la nivel psihic, în ceea ce privește ideile inovative, călătoriile.

Șobolanul este primul semn zodiacal din Horoscopul chinezesc, este zodia care marchează începutul unui nou ciclu de 12 ani, face parte din zodiile grupate în anotimpului de iarnă.

Energia nouă pe care o va aduce zodia Șobolan de metal, care apare în stâlpul AN în harta natală de mai sus, ne va schimba în anul 2020 modul de a gândi, de a socializa, de a face banii.

Cei născuți în anii: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 fac parte din zodia Șobolan.

Caracteristici pozitive ale zodiei Șobolan: inteligență, șarm, gingășie

Caracteristici negative ale zodiei Șobolan: tendința de a se învinui, neliniște, nervozitate

Șobolanul ca animal nu este prea îndrăgit de oameni, fiind considerați ca purtători de boală, murdari, periculoși.
Însă dacă îi observăm pe nativii Șobolan, trebuie să renunțăm la prejudecăți, deoarece aceștia sunt departe de a fi "dușmanii" noști. Nativii Șobolani știu cum să aibă grijă de cei dragi, sunt optimiști, harnici și comunicativi.

Dacă vedeți o persoană foarte ocupată, care își găsește mereu câte ceva de făcut și care chiar dacă este șef, nu se sfiește să muncească cot la cot cu angajații săi, cu siguranță că ea nu poate fi decât un nativ Șobolan.

Astrologul ZODIACOOL ne amintește aici povestea care spune că Buddha însuși a convocat odată întregul regn animal la o reuniune importantă. Deși pe Pământ erau multe animale, numai doisprezece creaturi au apărut, iar primul sosit a fost chiar Șobolanul. De aceea se consideră că nativii Șobolan recunosc valoarea asociațiilor puternice.

Zodia Săgetător din zodiacul european este corespondentul zodiei Șobolan din zodiacul chinezesc.

Culorile norocoase ale anului 2020: alb, auriu, argintiu, gri, crem, ocru, cărămiziu, albastru, negru, bleumarin.

Afacerile în anul Șobolnului de metal

În Anul Șobolanului afacerile de succes vor fi în domeniile de activitate: imobiliare, construcții, consultanță, hoteluri, asigurări, automobile, bănci, tranzacții, avocatură, judecătorie, bijuterii din metal, componente electronice, stomatologie, vânzări, import/export, transporturi, turism, tranzacții financiare.

Pe cât posibil, se recomandă să evităm, în anul 2020, să facem investiții riscante în domeniile de activitate: medicină (oftalmologie, cardiologie), saloane de înfrumusețare, modă, design, electrice și electronice, computere, alcool, decorațiuni, sisteme si corpuri de iluminat, advertising.

Este de amintit faptul că anul 2020 are Lapchiun (Li chun), ochiul primăverii, ceea ce va face ca anul să fie productiv în toate domeniile de activitate.

Aici vorbim despre faptul că Anul Nou Chinezesc se sărbătorește în anul 2020 după calendarul tradițional chinezesc Lunar pe 25 Ianuarie, adică înainte de data de 4 februarie, când intrăm în anul Șobolanului conform cu calendarul tradițional Solar (zi care marchează trecerea la anotimpul de primăvară chinezească).

Zodii chinezești în anul Șobolanului de metal

Zodiile avantajate de energia pozitivă a Șobolanului vor fi Maimuță, Dragon și Bivol, deoarece acestea formează cu Șobolanul aspect armonios de combinare. Aceste zodii au șanse mari ca în 2020 să cîștige bani din alianțe profitabile, sau să-și găsească sufletul pereche, să oficializeze relația, deoarece au obiective comune și valori similare.

Pe de altă parte, zodiile care intră în conflict cu Șobolanul sunt Calul, Iepurele, Cocoșul și Capra. Aceste zodii au personalități și puncte de vedere total diferite, iar de aici se pot naște conflicte pe plan sentimental, profesional, financiar.

Celebrități născute în anul Șobolanului: Papa Francis, Mark Zuckerberg, Katy Perry, Jean-Claude Van Damme, Marlon Brando, Eminem, Carmen Electra, The Rock, Cameron Diaz, Prince Charles, Scarlett Johansson, Ben Affleck, Antonio Banderas, Gwyneth Paltrow, Bono, Prince Harry, Khloé Kardashian, Platon, Tolstoi, Haydn, Mozart, Ceaikovski.

Fiind un semn de apă, Șobolanul aduce noroc cu carul! În feng shui elementul apă este asociat cu norocul de bani, prin urmare, ne putem aștepta ca anul 2020 să fie excelent pentru afaceri, investiții.

De asemenea, este posibil ca în anul 2020 să facem mai multe călătorii și să participăm la evenimente sociale, datorită faptului că Șobolanului îi place să întrețină bune relații.

Șobolanii își găsesc împlinirea din activități care le aduc mai mulți bani, deci anul 2020 este posibil să fie orientat spre afaceri, stabilirea unor noi parteneriate.

În continuare afli Horoscop chinezesc 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop chinezesc 2020: DRAGOSTE

Horoscop chinezesc 2020: BANI

Horoscop chinezesc 2020: CARIERĂ

Horoscop chinezesc 2020: Anul Șobolanului

Personalitate Anul Șobolanului 2020

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.