Horoscop chinezesc 2019 anul Mistrețului

Anul Mistrețului de pământ este un an mai bun decât ultimii, dar care ne rezervă și surprize neplăcute

Conform calendarului tradițional chinezesc Solar, pe 4 februarie 2019, ora 03:50 intrăm în anul Mistrețului de Pământ.

Harta celor patru stâlpi ai destinului în momentul tranziției de la anul Câinelui la cel al Mistrețului arată astfel:

Tai Sui, cea mai puternică energie anuală, în 2019 ocupă casa zodiei Mistreț – NV3, 322.5°-337.5°.

Caracteristici generale

În astrologia chineză BaZi, Mistrețul este un semn zodiacal masculin format dintr-o tulpină principală – apă yang și una ascunsă – lemn yang, elemente ce ne vor influența în anul 2019 la nivel subconștient, indiferent în ce zodie am fi, deoarece Mistrețul vine cu o energie foarte puternică și dictează evenimentele din 2019.

Mistrețul este al doisprezecelea semn din horoscopul chinezesc și marchează începutul anotimpului de iarnă în astrologia BaZi, fiind o zodie de apă.

Energia nouă adusă de zodia Mistreț de pământ, care apare în stâlpul AN, ne va schimba în anul 2019 modul de a interacționa cu ceilalți. Cu toții vom începe să manifestăm fie din calitățile Mistrețului: onestitate, galanterie, voluptate, sinceritate, ordine, disciplină, fie din defectele sale: încăpățânare, materialism, mânie, credulitate, nesiguranță, lene.

Chinezii cred că Mistrețul nu este o zodie prea harnică, pentru că îi place să doarmă, să mănânce și are o tendință accentuată spre îngrășare. Prin urmare, în anul 2019 este posibil să devenim mai leneși decât de obicei. Însă, partea pozitivă a Mistrețului este că are încredere în sine, nu ține agende ascunse, nu are nicio intenție să facă rău altora și, în consecință, poate aduce bogăție. Astfel, 2019 este un an excelent pentru a face bani din noi investiții. De asemenea, va fi un an plin de bucurie, de prietenie și de dragoste pentru toate semnele zodiacale, un an de bun augur pentru că Mistrețul atrage succesul în toate aspectele vieții.

Cei născuți în anii 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 fac parte din zodia Mistreț, al cărei corespondent în horoscopul european este Scorpionul.

Cei născuți în anul Mistrețului sunt persoane responsabile, independente și optimiste. Au sufletul curat și de aceea riscă să fie înșelați uneori de cei din anturaj. Cu toate acestea, nativii din această zodie manifestă generozitate și răbdare, suportă greșelile altor persoane și le ajută să restabilească relații interumane armonioase. Uneori, Mistreții sunt leneși și lipsiți de inițiativă.

Fiind un semn de apă, Mistrețul aduce noroc nemăsurat! Ne putem aștepta ca anul 2019 să fie excelent pentru a face bani din investiții. De asemenea, ne vom putea bucura mai mult de viață, vom fi tentați să participăm la petreceri, evenimente fericite, nunți, botezuri, unde vom avea șanse mari să legăm noi relații de prietenie și de dragoste.

În popor, animalul mistreț simbolizează virilitatea și fertilitatea, caracteristici pe care le-a preluat și zodia. Prin urmare, în 2019 nu este exclus să fim mai preocupați de partea sexuală și probabil că se vor naște mai mulți copii decât în anul Câinelui, 2018.

Cu toții vom aspira la un trai mai bun, deoarece în ultimii ani astrele ne-au pus la muncă și acum oboseala își spune cuvântul. Vom pune accentul pe satisfacerea nevoilor de bază - hrană, somn, relații intime, fiind influențați prin rezonanță de caracteristicile și nevoile Mistrețului.

Zodiile avantajate de energia pozitivă a Mistrețului vor fi Capră, Iepure și Tigru, iar acest lucru se va vedea în îmbunătățirea situației lor sociale și profesionale. De asemenea, aceste zodii vor reuși în acest an să facă alianțe profitabile pe plan financiar. Din aceste combinații poate apărea și posibilitatea unei căsniciei reușite și durabile, în care Mistrețul vine cu răbdarea de a trece peste orice dificultate și are puterea de a găsi soluții viabile în rezolvarea problemelor și conflictelor. Aceste zodii au obiective comune și valori similare, ceea ce adaugă mai multă distracție în viața de zi cu zi.

Există însă și zodii care intră în conflict cu zodia Mistreț , iar acestea sunt zodia Șarpe și Maimuță. Au personalități și puncte de vedere total diferite, iar de aici se pot naște conflicte pe plan sentimental sau profesional. Nu pot ajunge la comun acord din cauza încăpățânării de care dau dovadă. Dacă aceste zodii se căsătoresc, fiecare se va gândi doar la propriile avantaje și sentimente, rănindu-l pe celălalt, și nu se va ajunge la armonie și bună înțelegere.

Mistrețul nu este o zodie care să ne stimuleze dorința de a ne revolta, prin urmare se anunță un an mai liniștit la nivel politic și social.

Culorile norocoase ale anului 2019 sunt: roșu, grena, violet, fucsia, galben și portocaliu aprins, verde, maron, bej, galben pai, ocru, cărămiziu.
Culorile ce atrag ghinion și boli în 2019 sunt: albastru, negru, bleumarin, alb, auriu, argintiu.

În Anul Mistrețului, afacerile de succes vor fi în domeniile de activitate: imobiliare, construcții, consultanță, hoteluri, asigurări, automobile, bănci, tranzacții, servicii publice, servicii sociale, medicină (oftalmologie, cardiologie), saloane de înfrumusețare, modă, design, electrice și electronice, computere, alcool, decorațiuni, sisteme și corpuri de iluminat, publicitate.

Pe cât posibil, se recomandă să evităm în anul 2019 investițiile mari în domeniile de activitate: avocatură, judecătorie, bijuterii din metal, componente electronice, stomatologie, vânzări, import/export, transporturi, călătorii, tranzacții financiare.

Este de amintit faptul că anul 2019, la fel ca și 2018, este lipsit de Lapchiun (Li chun), ochiul primăverii, ceea ce va face ca vara să fie ploioasă și norocul să fie sporit în a doua jumătate a anului. Aici vorbim despre faptul că Anul Nou Chinezesc se sărbătorește în anul 2019 după calendarul tradițional chinezesc Lunar pe 5 februarie, adică după data de 4 februarie când intrăm în anul Mistrețului conform calendarului tradițional Solar (zi care marchează trecerea la anotimpul de primăvară chinezească).

Celebrități născute în anul Mistrețului: Ernest Hemingway, Stephen King, Alfred Hitchcock, Woody Allen, Arnold Schwartzenegger, Ewan McGregor, Hillary Rodham Clinton, Jenna Elfman, Julie Andrews, Ronald Reagan, Amy Winehouse, Mila Kunis.

În continuare afli Horoscop chinezesc 2019, previziuni pe domenii:

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL și este realizat exclusiv pe baza interpretării hărții BaZi, respectiv hărții celor 4 stâlpi ai destinului la momentul de tranziție în anul Mistrețului de pământ.

Citarea se poate face în limita a 400 de semne, doar cu precizarea în finalul articolului a sursei însoțite de link funcțional către pagina de internet de pe care se face reproducerea. Nicio persoană fizică sau juridică nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul ZODIACOOL SRL. Mai multe detalii despre termenii și condițiile de reproducere a textelor găsiți aici.

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

CE E NOU

Horoscop de Dragoste

Vei avea noroc în dragoste sau vei întâmpina dificultăți și certuri în relația sentimentală în perioada care urmează? Horoscopul de dragoste te informează care sunt influențele fiecărei planete asupra vieții amoroase.

ZODIAC SEXUAL. Amor după horoscop și plăceri pentru zodii
ZODIAC SEXUAL. Amor după horoscop și plăceri pentru zodii
Karma pe Zodii. Cupluri karmice binecuvântate sau blestemate
Relația karmică în care partenerii simt că au multe de învățat, ce înseamnă karma

Află compatibilitatea între zodii

În dragoste și în afaceri, verifică gradul de compatibilitate și trăsăturile predominante ale fiecărui semn zodiacal.

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
PE ACELAȘI SUBIECT

Horoscop bani, muncă și sănătate

Află ce modificări apar pe plan financiar, oportunități de a face bani sau ce dificultăți poți întâmpina cu sănătatea în perioada următoare.

Descoperă cum
Secrete dezvăluite
De interes
MAGAZIN ONLINE
PE ACELAȘI SUBIECT

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Calcultatoare
UNIC ÎN ROMÂNIA
Numerologie
Horoscop azi pe zodii
Feng Shui
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.