Tai Sui 2021 – remedii feng shui anuale

Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflata pe zodia care gurverneaza un anumit an si este asociata cu energia planetei Jupiter din astrologia europeana

Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflată pe sectorul zodiei care guvernează anul în curs, și este asociată cu energia planetei Jupiter din astrologia europeană.

Planeta Jupiter face de-a lungul a 12 ani un ciclu orbital pe cercul zodiacal.

În Feng Shui, Tai Sui este cunoscut sub numele de Marele Duce de Jupiter și este considerat precum un zeu sau un general, care trebuie respectat, deoarece el este cel care aduce norocul pe pământ.

În anul Bivolului de metal, 2021 Tai Sui (Ducele de Jupiter) ocupă cele 15 grade ale direcției Nord-Est 1, care corespund zodiei Bivol pe cercul zodiacal.

Prin urmare, zodia Bivol va fi cea mai favorizată de energia lui Tai Sui (ducele de Jupiter) pe plan financiar și profesional în anul 2021.

Pe de altă parte, zodia Capră va fi cea mai defavorizată, deoarece este situată pe cercul zodiacal pe direcția diametral opusă față de zodia Bivol (echivalentul aspectului de opoziție din astrologia europeană), respectiv pe cele 15 grade ale direcției Sud-Vest 1.

De aceea în anul 2021 nativii Capră se vor afla în conflict direct cu Tai Sui și pentru ei va apărea predispoziția de a suferi la nivel emoțional, financiar, fizic ceea ce îi va forța să iasă din zona de confort, pentru a evolua.

Generalul Tai Sui pentru anul 2021, este Yang Xin, unul din cei 60 de Tai Sui care există.

Reguli feng shui pentru a păstra o relație bună cu Tai Sui (Ducele de Jupiter) în anul 2021:

  • locația ocupată de Tai Sui în 2021, respectiv Nord-est 1 nu trebuie să fie deranjată de zgomotul produs de renovări, săpături, certuri sau muzică gălăgioasă
  • este interzisă orientarea cu fața spre direcția Nord-est 1, chiar dacă aceasta este una din direcțiile favorabile conform pentru cei care au numărul KUA 2, 5, 6, 7 și 8. 
  • în schimb este ideal să se stea cu spatele la direcția Nord-est 1 sau să se doarmă cu creștetul capului așezat spre direcția Nord-Est 1, pentru a se primi protecție de la mare Duce de Jupiter 2021 (Tai Sui)
AFLĂ MAI MULT:

În cazul în care nu folosim remediile feng shui pentru Tai Sui în anul 2021 poate urma o perioadă plină de schimbări și pericole.

Remediile feng shui pentru Tai Sui ne pot ajuta să ne ferim de trădători și dușmani secreți care doresc să-și însușească realizările noastre.

De asemenea, lipsa remedierii lui Tai Sui poate duce la apariția unor propuneri foarte dubioase, care la prima vedere deși par atractive și profitabile din punct de vedere financiar, în realitate sunt fraude.

Un conflict cu Tai Sui anual poate duce la probleme legate de documente și negocieri, apariția unor mari riscuri în sfera afacerilor, în domeniul finanțelor, pierderi grave.

Pentru a nu atrage suferință, ruinarea planurilor, pierderea încrederii este bine să folosim remediile feng shui pentru Tai Sui.

Remedii feng shui pentru a păstra o relație bună cu Tai Sui în 2021 sunt recomandate pentru reprezentanții din toate zodiile. Aceste remedii feng shui trebuie puse în zona de Nord-Est a caselor sau a spațiilor de lucru:

Câini Fu, amuleta feng shui de protecție relație dragoste, furturi locuință, împotriva hoților și dezastrelor

Pi Yao gardian ceresc Feng Shui, amuletă puternică împotriva greutăților și ghinioanelor

Sabia cu Monede chinezesti, împotriva invidiilor și furtului, amuletă feng shui de protecție la intenții negative

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!