Steaua zburătoare 2, remedii feng shui pentru anul 2019

Se știe că atunci când sunt probleme de sănătate, oamenii își pierd pofta de viață, oboseala cronică și stresul le afectează emoțiile, ceea ce îi

poate conduce la depresii, anxietate. De asemenea bolile ne împiedică să fructificăm oportunitățile pe care ni le scoate în cale Universul, din cauza faptului că puterea de decizie este scăzută, de aceea se poate ajunge la nervozitate, frustrare, suferință, pierderea încrederii în propriile forțe.

Steaua zburătoare 2 aduce o energie negativă, care predispune la boli, letargie, emoții negative. În anul 2019 steaua 2 zboară în zona de NORD-EST a spațiilor de lucru sau locuibile. Problemele pe care steaua 2, numită și steaua neagră  bolilor le aduce îi va influența în primul rând pe toți cei care au dormitorul, ușa principală sau biroul în partea de Nord-est a unei clădiri.

Loading...

Cum zona de Nord-est corespunde zodiilor BIVOL și TIGRU pe cercul busolei, astrologul ZODIACOOL recomandă acești nativi trebuie să fie deosebit de preacauți în anul 2019 în ceea ce privește sănătatea, în sensul că nu trebuie să facă excese, să mențină un echilibru constant între perioadele de muncă și cele de relaxare, în caz contrar, spre finele anului se vor trezi că sunt epuizați.

În feng shui Nord-estul este sectorul zodiilor Bivol și Tigru, a fiului mic al familiilor, prin urmare, având în vedere că Nord-estul este afectat în 2019 de energie negativă, ne putem aștepta la o scădere a randamentului BĂRBAȚILOR tineri (20-30 ani) aflați în funcții de conducere sau care au afaceri proprii.

Rezultatul influenței nefaste a energiei de boală adusă de steaua 2 se va manifesta și sub formă de probleme digestive (balonare, indigestie, constipație, predispoziția la îngrășare din cauza tendinței de a mânca în exces pe fond de stres, dureri de stomac, ulcer, gastrite).

La nivel psihic și emoțional steaua 2 de boală poate genera stări de oboseală cronică, lene, lipsă de voință și de curaj, tendința de izolare, singurătate, nefericire, pierderea credinței, gânduri negative. Bolile se pot manifesta și la nivelul sistemului muscular, sub formă de dureri acute, întinderi musculare, răniri.

Pentru a scăpa de influența negativă a stelei 2 de boală recomandăm să evitați să dormiți sau să lucrați în camerele aflate în sectorul de Nord-est, pentru că activitățile desfășurate în zone cu energie negativă pot spori acest energia nefastă.

În acest an, pentru cei care sunt afectați de energia stelei 2 de boală (nativii Tigru, Bivol, fiii mici ai familiilor) astrologul ZODIACOOL recomandă să evite operațiile chirurgicale care implică riscuri mari, să meargă periodic la medic pentru a-și verifica starea de sănătate, iar în cazul în care apar unele probleme de sănătate, să le trateze încă din faza incipientă, pentru a evita complicațiile. De asemenea, sunt de evitat vizitele la spital sau acasă la persoane bolnave, petrecerea timpului în medii aglomerate, pentru a nu se prelua de la cei din jur viruși și bacterii ce pot provoca infecții, răceli.

În continuare sunt prezentate:

Remedii feng shui pentru steaua zburătoare 2 în anul 2019

În anul 2019 împotriva stelei negre a bolilor etalați în Nord-est la alegere unul sau mai multe din remediile feng shui de mai jos:

- Wu Lou, wu lou din metal, pentru a îmbunătăți sănătatea
- Amuleta cu 5 Wu Lou din cristale și Pi Yao, pentru protecție de boală
- clopoței de vânt din metal cu 6 tuburi goale la mijloc, pentru eliminare energii negative
- Buddha al Medicinei , pentru persoanele cu suferințe sau care simt lipsa armoniei
- 6 Buddha veseli aurii, pentru a elimina riscul de boli și a atrage fericire
- pagoda celor 5 elemente, pentru a încătușa ghinionul, bolile
- stupă aurie, pentru a atrage noroc și protecție divină
- 6 lingouri aurii sau 6 monede chinezești, cresc șansele de a primi ajutor neașteptat
- elefant feng shui auriu, simbol al longevității și al vitalității
- amuletă cu picătura de apă, pentru a spori energia la nivelul rinichilor și a mări eficiența sistemului imunitar

Obiectele feng shui se găsesc în magazinul online ZODIACOOL:

Remedii contemporane și decorațiuni eficiente împotriva energiei negative a stelei 2 în anul 2019

- văruiți în alb pereții camerelor situate în Nord-est
- purtați în jurul gâtului un lanț dintr-un metal prețios sau o eșarfă de culoare albă, în special dacă sunteți fiul mic (ultimul bărbat născut într-o familie) sau dacă sunteți nativi în zodiile Tigru și Bivol
- etalați în sectorul de Nord-est o icoană argintată sau 6 statuete cu îngeri
- așezați în Nord-est o cutiuță muzicală
- folosiți în Nord-est cât mai multe obiecte din metal sau de culoare albă, aurie, argintie (sfere din metal, globuri aurii sau argintii, platouri sau vaze din metal)

În anul 2019, anul Mistrețului de pământ, evitați să folosiți în Nord-est

- veioze cu lumină puternică sau cu becuri de culoare roșie
- evitați să țineți TV-ul în Nord-est, pentru a nu amplifica energia bolilor
- cristalele din sare, veiozele din sare, pentru a nu activa energia bolilor
- obiectele de culoare roșie, roz, grena, violet galbenă sau portocalie (decorațiuni, tablouri, pernuțe etc.)

Află care sunt remediile feng shui pentru fiecare zodie din Horoscop Chinezesc 2019

STELE ZBURĂTOARE 2019

loading...

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Apar gelozii și competiții acerbe când unul din cei doi Tigri iese mai mult în evidență în
Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.