Steaua zburatoare 1 – activatori feng shui pentru anul 2020

Steaua 1 aduce un val de energie pozitivă, care în anul 2020 se concentrează în zona de Nord-est a spațiilor de lucru sau locuibile.

Această stea mai este numită Steaua albă a victoriilor și în anul 2020 îi va predispune la reușite pe plan profesional și personal în primul rând pe nativii din zodiile Bivol și Tigru, pe fiii mici ai familiilor, pe bărbații tineri (20-30 ani).

În acest an, steaua 1 va aduce energia succesului în zona de Nord-est a spațiilor locuibile sau de lucru, iar aici va întâlni energia dezvoltării personale din pătratul original Lo Shu.

Steaua zburătoare 1, a victoriilor, are o energie pozitivă și le poate aduce beneficii neașteptate celor care folosesc încăperile aflate în zona de Nord-est a clădirilor (birou, dormitor, hol, living, ușa principală) sau care au ușa principală orientată spre direcția Nord-est.

În afară de cei notați mai sus, energia succesului poate fi folosită de oricine dorește să aibă realizări mari în domeniul dezvoltării personale. Aici vorbim despre acele persoane muncitoare și perseverente, dornice să se implice în proiecte de anvergură. Chiar dacă stresul își va spune cuvântul, acțiunile demarate vor beneficia de noroc și vor reuși să aducă câștiguri semnificative, atât de ordin financiar, cât și satisfacții profesionale.

O viață îndestulată promite în acest an steaua 1, totul va depinde de alegerile pe care le facem. Înțelepciunea și sinceritatea vor constitui un punct bun de plecare la începutul proiectelor noi.

Datorită poziției pe care o ocupă steaua 1 pe cercul zodiacal în anul 2020, din rândul bărbaților tineri (20-30 ani) se vor alege în acest an conducătorii, liderii, dornici să împartă dreptatea.

Destinul nativilor născuți în zodiile Bivol și Tigru și a bărbaților tineri se va schimba, dar numai dacă aceștia vor lua decizii potrivite. Prin urmare, ar fi bine să urmărească știrile, pentru a acționa la momentul potrivit.

În a doua jumătate a anului, steaua 1 anunță o perioadă schimbătoare, este posibil ca anumite ambiții să ne conducă spre manifestări extreme (manipulare, jocuri de culise), pentru a obține putere socială, statut.

Pe partea emoțională, nu este exclus să ne confruntăm cu o perioadă mai tensionată, în care energia vitală să ajungă uneori la limita inferioară. Emoțiile vor fi mai greu de controlat în acest an, mulți dintre noi vor uita de familie și de cei dragi, pentru a se dedica cu totul muncii și carierei. Însă acest lucru s-ar putea solda cu apariția unor conflicte interioare, greu de gestionat.

Pentru a se atinge echilibrul în anul 2020, ar fi bine să nu ne lăsăm copleșiți de ambiții profesionale, ci să încercăm să ne bucurăm cât mai mult de prezența celor dragi.

Steaua 1 ne poate ajuta să creștem veniturile, dacă vom folosi activatorii feng shui potriviți.

În ceea ce privește educația, anul 2020 va fi foarte productiv. Se vor face schimbări semnificative în sistemul de învățământ, se vor implementa noi metode de studiu, șanse mari de a se descoperi elevi cu talente deosebite, care vor fi valorificate pentru progresul întregii omeniri.

Pentru a activa energia succesului, a reușitelor astrologul ZODIACOOL ne recomandă să așezăm în zona de Nord-est a livingului, biroului activatori feng shui care sporesc energia stelei 1:

- Steagul victoriei

- Statueta cu Buddha vesel auriu

- Elefant cu trompa în sus de culoare aurie sau albă

- Cal al victoriei de culoare albă/aurie

- Clopoței de vânt din metal, cu 6 tuburi goale la mijloc

- Țestoasa dragon cu Ru Yi

- Ru Yi

- Amuleta cu banerul victoriei

- Vasul Prosperității

- Statueta Kwan Kung, Set cu zeii Fuk Luk Sau sau Dragon de culoare aurie

Activatori contemporani pentru steaua 1, care se pot așeza în zona de Nord-est în anul 2020:

- o icoană argintată
- obiecte din metal (boluri, vaze, statuete care ilustrează învingători etc.)
- 6 sfere din cristal de cuarț alb, așezate într-un bol din metal
- tablou cu un munte, turnul Eiffel, Statuia libertății, sportivi care câștigă competiții (în afară de sporturile care implică agresivitate: box, lupte etc.)
- tablou sau decorațiuni cu mașini de lux, avioane, păsări de culoare albă
- cupe și medalii din metal, diplome
- poze personale puse în rame de culoare aurie, argintie, albă, neagră

În anul 2020, nu folosiți în Nord-Est:

- plante de interior

Feng Shui
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!