Secrete de pe vremea bunicii pentru a slăbi ușor și sănătos

03.MARTIE.2019
Secrete de pe vremea bunicii pentru a slăbi ușor și sănătos

Categorie: Sănătate și Nutriție Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Din vremuri străvechi, oamenii s-au luptat cu kilogramele în plus, atât pentru a avea un aspect fizic armonios, cât și pentru o stare de sănătate bună.

Descoperiți care erau secretele bunicii! În urmă cu cel puțin jumătate de secol, accentul era pus pe remediile naturale, pe resursele pe care le oferea natura. Astfel, bunicile noastre se foloseau de beneficiile oțetului de mere și miere de albine, de exemplu. Iată care erau regulile și secretele femeilor pentru a se menține în formă. Mâncaţi din farfurii mici, pentru a evita să supradimensionați porțiile.

Ora de masă este sfântă (corpul funcționează după un program fix, nu se confruntă cu momente de foame extremă și astfel nu are tendința de a stoca anumite cantități de grăsimi, pentru a fi pregătit în cazul unui alte perioade de înfometare).

Loading...

La fel de importantă este atmosfera de la masă și timpul alocat.

Trebuie să mâncați încet, să savurați gustările și totul să fie în calm și liniște. De aici și regula „La masă nu se vorbește”.

Fructele şi legumele nu ar trebui uitate. Acestea erau nelipsite din dieta zilnică. De exemplu, pe lângă vitamine, proteine, minerale și alți antioxidanți pe care le conțin merele, prunele, caisele, perele, strugurii, fasolea verde, castraveții sau roșiile, aceștia sunt adevărați aliați ai siluetei.

Gustarea dintre mese ar putea consta într-un pumn de nuci, un măr, un morcov sau alte fructe ori legume.
În final, nu trebuie uitată hidratarea. Iar pe vremuri, nici nu era vorba de a fi stinsă setea cu diverse sucuri mai mult sau mai puțin acidulate (oricare dintre acestea sunt adevărate bombe calorice), ci doar de apă!

La fel de eficiente sunt și în prezent toate aceste „secrete” de pe vremea bunicilor; nu strică să fie încercate!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.