Transport gratuit peste 199 lei

Secrete de pe vremea bunicii pentru a slăbi ușor și sănătos

Secrete de pe vremea bunicii pentru a slăbi ușor și sănătos

Din vremuri străvechi, oamenii s-au luptat cu kilogramele în plus, atât pentru a avea un aspect fizic armonios, cât și pentru o stare de sănătate bună.

Descoperiți care erau secretele bunicii! În urmă cu cel puțin jumătate de secol, accentul era pus pe remediile naturale, pe resursele pe care le oferea natura. Astfel, bunicile noastre se foloseau de beneficiile oțetului de mere și miere de albine, de exemplu. Iată care erau regulile și secretele femeilor pentru a se menține în formă. Mâncaţi din farfurii mici, pentru a evita să supradimensionați porțiile.

Ora de masă este sfântă (corpul funcționează după un program fix, nu se confruntă cu momente de foame extremă și astfel nu are tendința de a stoca anumite cantități de grăsimi, pentru a fi pregătit în cazul unui alte perioade de înfometare).

La fel de importantă este atmosfera de la masă și timpul alocat.

Trebuie să mâncați încet, să savurați gustările și totul să fie în calm și liniște. De aici și regula „La masă nu se vorbește”.

Fructele şi legumele nu ar trebui uitate. Acestea erau nelipsite din dieta zilnică. De exemplu, pe lângă vitamine, proteine, minerale și alți antioxidanți pe care le conțin merele, prunele, caisele, perele, strugurii, fasolea verde, castraveții sau roșiile, aceștia sunt adevărați aliați ai siluetei.

Gustarea dintre mese ar putea consta într-un pumn de nuci, un măr, un morcov sau alte fructe ori legume.
În final, nu trebuie uitată hidratarea. Iar pe vremuri, nici nu era vorba de a fi stinsă setea cu diverse sucuri mai mult sau mai puțin acidulate (oricare dintre acestea sunt adevărate bombe calorice), ci doar de apă!

La fel de eficiente sunt și în prezent toate aceste „secrete” de pe vremea bunicilor; nu strică să fie încercate!

Viziteaza magazinul online