Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Cauze emoționale ale nodulilor la sân, prevenirea cancerului de sân

Cauze emoționale ale nodulilor la sân, prevenirea cancerului de sân

Sânii, simbolul frumuseţii materne, reacționează la emoții negative și se pot îmbolnăvi dacă nu sunt protejați. Menstruația produce modificări

hormonale, dar și emoții negative în corpul femeii. De aceea medicii recomandă ca la câteva zile după menstruație, femeile să-și palpeze sânii, pentru a reuși să depisteze eventuale probleme la nivelul sânilor, noduli.

Un nodul nu este neapărat cancer la sân, poate fi doar un chist, cheag de sânge, fibroadenom. Cancerul mamar este o boală în care celulele maligne se formează în țesuturile sânului. În ultimii 20 de ani, cazurile de îmbolnăvire s-au înmulțit foarte mult, iar răspândirea printre femeile tinere a început să ia amploare. De aceea prevenția cancerului și menținerea sănătății sânilor ar trebui să devină o prioritate.

Best seller

Starea de sănătate a sânilor depinde de menținerea echilibrului dintre energia feminină (sânul stâng, emoții, a primi) și masculină (sânul drept, gânduri, a oferi).

Durerile de sâni apar atunci când femeia adoptă o atitudine greșită, fie prea protectoare, fie prea detașată față de cei dragi (familie, copii, partener), propriile idei sau planuri de viață.

DE INTERES: Senzație de amețeală? Cauze emoționale și metode de prevenire ale vertijului

Emoții negative care pot cauza noduli și cancer de sân:

Îți recomandăm
  • teama de a nu pierde pe cineva drag sau ceea ce deținem
  • teama de a nu fi respinse, de a nu eșua
  • obsesia de a controla totul, lipsa curajului de a fi spontane
  • autoînvinuirea, lipsa de încredere în sine
  • credința greșită că actul intim e un păcat
  • tendința de a-i judeca pe cei din jur și de a lua decizii în locul lor

În concluzie, observarea comportamentului, gândurilor, emoțiilor proprii este esențială în prevenirea cancerului de sân, pentru a evita cauzele care îl pot provoca. Este necesară schimbarea atitudinii, adoptarea unei gândiri pozitive, pentru a ne bucura de sănătate.

În continuare, citește despre remedii naturale:

Viziteaza magazinul online