Vibratia zilei de Paste 19 aprilie 2020. Secrete numerologice despre sarbatoarea Invierii Domnului

15.APRILIE.2020
Vibratia zilei de Paste 19 aprilie 2020. Secrete numerologice despre sarbatoarea Invierii Domnului

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Un prilej deosebit de a aduna toata familia la un loc, dar si o ocazie de a evolua, de a cuceri noi culmi in desavarsirea individuala pe partea spirituala

Numerologul ZODIACOOL ne propune să aruncăm o privire asupra zilei de 19 aprilie 2020. Vibrația acestei zile este 9 (1+9+4+2+2 = 18, 1+8 = 9) , o cifră divină, care ne poartă cu gândul la eneagrama lui Iisus. Eneagrama ne invită la introspecție, prin urmare, cu ocazia Paștelui am putea să ne rezervăm ceva timp pentru a privi în adâncul sufletului, pentru a ne regăsi pe noi înșine ca ființe divine, create după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.

Prima zi de Paște are o energie care ne poate face să înțelegem mai multe aspecte ale personalității noastre, dar și să găsim noi căi de evoluție, pentru a ne elibera de trecut și a ne contopi cu esența noastră divină. Eneagrama lui Iisus prezintă 9 tipuri de personalitate: perfecționistul, altruistul, competitivul, artistul, observatorul, devotatul, entuziastul, conducătorul și mediatorul.

1. Perfecționistul: „Cine dintre voi mă vădeşte de păcat?” (Ioan 8, 46)

Iisus a fost un idealist care a venit pe Pământ pentru a face o reformă, întrucât omenirea era într-un punct în care se îndepărtase prea mult de Dumnezeu.

2. Altruistul: „Și care va vrea să fie întâi între voi, să fie tuturor slugă” (Marcu 10, 44)

Iisus a arătat mereu înțelegere și compasiune față de ceilalţi, atitudinea Lui este întotdeauna iubitoare și plină de bunătate sufletească.

3. Competitivul: „După ce-şi adună ucenicii, îi trimite doi câte doi, înaintea feţei Sale, în toate aşezările în care urmează să meargă El Însuşi” (Luca 10, 1)

Iisus a fost preocupat de reușita lucrării sale spirituale, el a fost un model în ceea ce privește urmărirea misiunii Sale. El și-a ales ucenici care să-L urmeaze și care să-i ducă mai departe învățăturile divin inspirate.

4. Artistul: „Şi, văzând-o Domnul, I S-a făcut milă de ea şi i-a zis: Nu plânge!” (Luca 7, 13)

De regulă, artiștii sunt niște genii, neînțeleși de restul lumii, la fel a fost și în cazul lui Iisus, care era conștient de faptul că nu întotdeauna ucenicii Săi îi pricepeau pildele sau acţiunile.

5. Observatorul: „Iisus îşi petrece o mare parte din timp în rugăciune şi meditaţie, după care le împărtăşeşte ucenicilor Săi ceea ce I se revelează astfel” (Ioan 15, 15)

Iisus și-a trăit viața cu înţelepciune. El i-a învățat pe ceilalți cum să înțeleagă sfânta Scriptură și cum să folosească acele învățăminte pentru a interveni în evenimentele din viaţa lor şi a celor din jur.

6. Devotatul: Îisus i-a adunat „Laolaltă pe fiii lui Dumnezeu cei împrăştiaţi” (Ioan 11, 49-52).

Iisus și-a acceptat necondiționat misiunea sa spirituală și a arătat loialitate faţă de Dumnezeu. El s-a considerat pe Sine ca fiind slujitorul lui Dumnezeu. Iisus s-a lăsat răstignit, pentru a întâri credința poporului în Divinitate (și aici vorbim despre minunea învierii Sale).

7. Entuziastul: „Sărbătoarea venirii Sale este prilej de bucurie, nu de tristeţe” (Matei 9, 15)

Iisus a demonstat că ştie să se bucure de viață. Ajunge să ne gândim la episodul nunta din Cana, unde a transformat apa în vin. ”Şi Domnul Savaot va pregăti în muntele acesta pentru toate popoarele un ospăţ de cărnuri grase, un ospăţ cu vinuri bune, cărnuri grase cu măduvă, vinuri bune, limpezite!” (Isaia 25, 6).

8. Conducătorul: îi mustră în cuvinte aspre pe farisei, și-i numeşte „călăuze oarbe”, „şerpi, pui de vipere”

Iisus este un modelul de ființă puternică, neînfricată în susținerea adevărului Divin. Să ne amintim aici cum i-a tratat pe cămătari în templu, când a acționat cu violență împotriva celor care îi înşelau pe săraci, chiar într-un loc sacru.

9. Mediatorul: „Aveţi răbdare, căci lui Dumnezeu toate Îi sunt cu putinţă”

Să ne amintim că ucenicii Lui se așteptau ca Iisus să reușească, dar în schimb El a fost răstignit. Însă, apoi Iisus învie și le arată că: „Împărăţia cerurilor va veni în momentul dorit de Tatăl” (nu de oameni).

În continuare, vă propunem să meditați asupra acestor 9 tipuri de personalitate și să discerneți dacă aveți de făcut schimbări în ceea ce privește propria persoană, pentru a vă desăvârși. Paște Fericit!

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.