Previziuni pentru saptamana 9-15 Martie 2020. Cum sa impaci si capra, si varza

11.MARTIE.2020
Previziuni pentru saptamana 9-15 Martie 2020. Cum sa impaci si capra, si varza

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Cum sa nu terminati saptamana cu buza umflata, conditiile reusitei într-o lume conflictuala, necesitatea relatiilor inter-umane

Pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită, să vedem care sunt previziunile numerologice pentru săptămâna 11 din anul 2020. Săptămâna 11 din anul 2020 va începe pe 9 Martie și se va încheia pe 15 Martie 2020. Cei care sunt născuți în zilele de 2, 11, 20, 29 vor simți mai pregnant valul de energie pe care îl aduce numărul 11, dar și cei care au cifra destinului 2 sau 11.

Să sperăm că ați încheiat cu bine săptămâna introspecției, pentru că acum Universul vă rezervă noi surprize în destin. Să le descoperim împreună cu numerologul ZODIACOOL. Fără doar și poate că energia de bază a numărului 11 vorbește despre intuiție la cote foarte ridicate. 11 este considerat un număr spiritual, deoarece dinamimul său conduce la supunerea voinței proprii în fața voinței divine.

Pentru ca destinul pe care îl prefigurează numărul 11 să se îndeplinească, trebuie să existe relaționare. În caz contrar, acesta va rămâne singur și incapabil să aducă transformare. Pentru că se reduce la cifra 2, numărul 11 pune accentul pe lucrul în echipă și pe ideea de colaborare.

Pe partea de carieră și afaceri, cei care doresc să aibă succes în această săptămână ar fi bine să se gândească la cele mai bune moduri de a interacționa cu cei din echipă sau cu alte firme, pentru a crea noi divizii și parteneriate. Separarea de ceilalți nu va conduce la reușite, ci la eșec.

Intuiția va funcționa de minune în această săptămână, iar carisma va fi la cote maxime. Ar fi păcat să nu faceți uz de aceste calități, pentru a vă atinge scopurile. Aici se impune și o precauție, încercați să nu fiți meschini, pentru ca destinul să nu se răzbune prin pierderi de timp și de bani. Cu cât veți înțelege mai bine aspectele de mai sus, cu atât riscul de a termina săptămâna cu buza umflată va fi mai mic.

Copiii care se vor naște în această săptămână vor ști cum să combine dorința de a explora - a cifrei 1, cu diplomația și plăcerea de a lucra într-o echipă - a cifrei 2. Amestecul celor două energii oarecum conflictuale va avea ca efect apariția unor indivizi unici, însuflețiți de spiritualitate. Am putea spune că ei vor ști cel mai bine cu să împace și capra și varza. Ei vor avea capacitate mare de a se concentra pe un anumit obiectiv, de aceea vor avea șanse mari de succes în viață.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.