Previziuni pentru săptămâna 7-13 Octombrie 2019. Provocări la tot pasul

02.OCTOMBRIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 7-13 Octombrie 2019. Provocări la tot pasul

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Vom trăi viața la cote maxime, pline de neastâmpăr și de frivolitate. Dorință intensă de a ne simți din nou liberi și fericiți. Să vedem care sunt predispozițiile pe care

le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 7-13 Octombrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Vom avea parte de mai multă agitație în viața profesională. Specialistul ZODIACOOL ne anunță că ne vom bucura de încurajările șefilor sau a celor din anturaj și dacă vom face un efort susținut, vom reuși să schimbăm ceea ce nu ne place, în ceea ce privește cariera.

Esențial va fi să nu criticăm și să nu o facem pe-a cunoscătorii, pentru a nu depăși limita și a nu atrage dispute. Cu cât vom fi mai înțelepți, cu atât vom atrage mai mulți bani, într-un mod neașteptat. Atenție la provocări.

Dacă apar discuții în contradictoriu cu partenerul de viață, ar fi bine să-i dovedim cât de mult că avem nevoie de susținerea sa, pentru bunul mers al vieții de familie. Cel mai sigur, certurile se vor termina în așternut, unde totul va deveni aventură și pasiune, iar neplăcerile vor fi date uitării, în favorarea iubirii.

Pe unii dintre noi cifra 5 îi va îmboldi să trăiască la cote maxime, pline de neastâmpăr și de frivolitate. Se recomandă cumpătare!

În ceea ce privește călătoriile, acestea își vor face apariția, fie la nivel fizic, fie doar în imaginație. Tendința va fi să evadăm în trecut, să revizităm locuri dragi, unde vom încerca să ne simțim din nou liberi și fericiți. Totul va merge bine, cu condiția să nu ne atașăm de trecut.

Dacă apar probleme în familie, bine ar fi să nu lăsăm ranchiuna și furia să se cuibărească în inima noastră, ci să lămurim lucrurile în prezent.

Unii dintre noi se pot aștepta la surprize plăcute din partea celor din anturaj, fie un sfat, fie o recomandare, fie poate chiar bani.

Copiii născuți în această săptămână vor fi dornici să cunoască totul despre Universul în care s-au născut. În viață vor avea în general de câștigat, deoarece deciziile lor vor fi bazate pe intuiție și inteligență.

Săptămâna cu numărul 41 din anul 2019 începe pe 7 Octombrie și se termină pe 13 Octombrie. În această săptămână vom primi energie de la cifra 5 (4+1=5) și de la cifrele 4 și 1.

Cei care sunt născuți în zilele de 5,14, 23 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 5.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.