Previziuni pentru săptămâna 6-12 Mai 2019, ceva se va schimba în viața ta

Previziuni pentru săptămâna 6-12 Mai 2019, ceva se va schimba în viața ta
Se anunță schimbări importante, șanse mari a te muta la casă, de a pleca în vacanțe, posibile lupte de orgolii. Săptămâna 19 din anul 2019 începe pe data

de 6 Mai și se termină pe data de 12 Mai 2019. Cifrele 1 și 9 vor fi cele care ne vor influența în această săptămână.

Vom primi energie de la cifra 1 (1+9=10, 1+0=1), dar și de la cifra 9. Persoanele născute în zilele de 1, 10, 19 și 28 vor fi favorizate, la fel și cele cu cifra destinului 1, astfel încât în această săptămână vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară.

Să vedem care este semnificația acestor numere norocoase, care ne influențează în săptămâna 6-12 Mai 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile desfășurate zilnic și a ne mări șansele de succes.

Numărul 19 vine să ne reamintească de vibrația lui 1 (1+8=9) din prima săptămână a anului 2019, cu deosebirea că acum perspectiva este diferită, deoarece numărul 19 ne îmbogățește viața în același timp și cu vibrația lui 9.
Aceasta este ultima săptămână din ciclul lui 10 și prezintă mai multe particularități pe care le vom puncta în continuare.

Se anunță schimbări importante, combinația de energii ale cifrelor 1 și 9 ne oferă șansa de a îmbunătăți unele strategii, pe baza experienței acumulate în trecut. Cu alte cuvinte, vom merge pe ceea ce este deja implementat, nu vom fi dispuși să riscăm foarte mult. Cu toate că vom fi mai cu capul în nori decât de obicei (cifra destinului 9), spre finele săptămânii vom reuși să ne focalizăm pe ceea ce avem de făcut.

Specialistul ZODIACOOL ne informează că acum traversăm o perioadă bună pentru a ne amenaja grădina, a ne muta la casă, a pleca în vacanțe, deoarece sunt favorizate acțiunile care ne conectează cu natura.
Industria IT se pare că va cunoaște acum o reală înflorire. Cifrele 1 și 9 amplifică șansele de a inova, de a crea ceva genial.

Cu toții vom dori în această săptămână să facem un pas semnificativ înainte. Energia din această săptămână evidențiază puterea muncii în echipă, chiar dacă ar putea exista în continuare unele probleme legate de orgoliu.

Însă ar fi bine să ținem cont de faptul că o echipă operează cel mai bine atunci când abilitățile individuale ale tuturor celor implicați sunt apreciate și utilizate în mod corespunzător. Aceasta este săptămâna în care va trebui să dăm dovadă de răbdare, corectitudine și atenție deosebită la detalii.

Copiii născuți în această săptămână vor fi interesați de ceea ce este mai bun pentru viitorul lor și al celor dragi, vor ști ce vor de la viață și cum să-și atingă scopurile. Uneori vor manifesta dezinteres pentru sentimentele lor adevărate, alteori vor fi mai visători. Cert este că pe acești copii nu este bine să-i supărăm, deoarece dorința lor de răzbunare va fi greu de controlat.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.