Previziuni pentru săptămâna 6-12 Mai 2019, ceva se va schimba în viața ta

01.MAI.2019
Previziuni pentru săptămâna 6-12 Mai 2019, ceva se va schimba în viața ta

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Se anunță schimbări importante, șanse mari a te muta la casă, de a pleca în vacanțe, posibile lupte de orgolii. Săptămâna 19 din anul 2019 începe pe data

de 6 Mai și se termină pe data de 12 Mai 2019. Cifrele 1 și 9 vor fi cele care ne vor influența în această săptămână.

Vom primi energie de la cifra 1 (1+9=10, 1+0=1), dar și de la cifra 9. Persoanele născute în zilele de 1, 10, 19 și 28 vor fi favorizate, la fel și cele cu cifra destinului 1, astfel încât în această săptămână vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară. 

Să vedem care este semnificația acestor numere norocoase, care ne influențează în săptămâna 6-12 Mai 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile desfășurate zilnic și a ne mări șansele de succes.

Loading...

Numărul 19 vine să ne reamintească de vibrația lui 1 (1+8=9) din prima săptămână a anului 2019, cu deosebirea că acum perspectiva este diferită, deoarece numărul 19 ne îmbogățește viața în același timp și cu vibrația lui 9.
Aceasta este ultima săptămână din ciclul lui 10 și prezintă mai multe particularități pe care le vom puncta în continuare.

Se anunță schimbări importante, combinația de energii ale cifrelor 1 și 9 ne oferă șansa de a îmbunătăți unele strategii, pe baza experienței acumulate în trecut. Cu alte cuvinte, vom merge pe ceea ce este deja implementat, nu vom fi dispuși să riscăm foarte mult. Cu toate că vom fi mai cu capul în nori decât de obicei (cifra destinului 9), spre finele săptămânii vom reuși să ne focalizăm pe ceea ce avem de făcut.

Specialistul ZODIACOOL ne informează că acum traversăm o perioadă bună pentru a ne amenaja grădina, a ne muta la casă, a pleca în vacanțe, deoarece sunt favorizate acțiunile care ne conectează cu natura.
Industria IT se pare că va cunoaște acum o reală înflorire. Cifrele 1 și 9 amplifică șansele de a inova, de a crea ceva genial.

Cu toții vom dori în această săptămână să facem un pas semnificativ înainte. Energia din această săptămână evidențiază puterea muncii în echipă, chiar dacă ar putea exista în continuare unele probleme legate de orgoliu.

Însă ar fi bine să ținem cont de faptul că o echipă operează cel mai bine atunci când abilitățile individuale ale tuturor celor implicați sunt apreciate și utilizate în mod corespunzător. Aceasta este săptămâna în care va trebui să dăm dovadă de răbdare, corectitudine și atenție deosebită la detalii.

Copiii născuți în această săptămână vor fi interesați de ceea ce este mai bun pentru viitorul lor și al celor dragi, vor ști ce vor de la viață și cum să-și atingă scopurile. Uneori vor manifesta dezinteres pentru sentimentele lor adevărate, alteori vor fi mai visători. Cert este că pe acești copii nu este bine să-i supărăm, deoarece dorința lor de răzbunare va fi greu de controlat.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa banilor, afacerilor și a
Zodia Taur sănătate si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur
Horoscop anul 2019 pentru nativii din zodia Tigru - Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

SECRETE DEZVĂLUITE
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.