Previziuni pentru săptămâna 6-12 august. Numerologie

Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: yourhumandesign.ru

Semnificația numerelor care te influențează în săptămâna 6-12 august, pentru a te organiza mai bine

Săptămâna 32 din anul 2018 începe de pe 6 august și se termină pe 12 august. Aceasta este o săptămână caracterizată de numărul 5 (3 + 2 = 5).

 

Combinația de 3 și 2 produce vibrații pozitive în ceea ce privește relațiile și creativitatea. Prin urmare, șansele de căsătorie sunt crescute.

Însă numărul 5 vine cu instabilitate, spirit de aventură, flirt, ceea ce poate da bătăi de cap celor care sunt în căutarea relațiilor de lungă durată.

Va fi necesar să fim atenți la energia tumultoasă a cifrelor care ne influențează în această săptămână, să ne adaptăm din mers, pentru a reuși să ținem pasul cu evenimentele care vor apărea.

Nu va fi ușor, însă vom reuși în ceea ce ne propunem dacă vom da dovadă de disciplină și responsabilitate.

Pe plan profesional se întrevăd schimbări majore, dorința de perfecționare ne va face să ne înscriem la acele cursuri pe care le-am amânat de ceva vreme.

Vom fi preocupați de îmbunătățirea calității vieții, ne vom orienta spre tehnologie. Cifra 5 are o energie asemănătoare cu cea a zodiei Vărsător, ajunsă celebră pentru dorința sa de a experimenta și de a descopri lucruri noi.

Prin urmare, în această săptămână se va pune accentul pe reformă, însă vom reuși mai ușor în ceea ce ne propunem dacă vom privi situațiile dintr-o perspectivă mai largă, cu mai mult optimism și creativitate, condiții impuse de cifra 3.

Copiii concepuți în această săptămână vor manifesta pe parcursul existenței lor caracteristicile numerelor 3, 2 și 5:

3 = optimism, entuziasm
2 = relații, cooperare
5 = libertate, cunoaștere

Săptămâna 32 face parte din a 8-a lună din an, respectiv august, a cărei vibrație specială ne va face să înțelegem mai profund situațiile prin care trecem, prin analiza informațiilor pe care le deținem.

Săptămâna 32 este a 3-a dintr-un ciclu de 10 săptămâni în care toate numerele săptămânii încep cu 3, numărul creativității. Vibrația cifrei 3 care se dublează acum ne ajută atât să amplificăm dorința de a cunoaște tot mai mult din tot mai multe domenii, cât și să ne distrăm mai mult.

Când cifrele 3 și 5 se întâlnesc, se deschid noi drumuri, apare dorința de a călători.

Cifra 5 ne va face să ne condimentăm viața cu noi experiențe afective. Șanse mari de a ne îndeplini cele mai ascunse fantezii afective.

În relațiile de lungă durată nu este exclus să-și bage cineva coada, să ne testeze dragostea și fidelitatea.

În concluzie, în săptămâna 32 avem șansa să învățăm din greșelile din trecut, astfel încât să ne schimbăm destinul în bine. Accentul ar trebui să cadă pe evoluție și nu pe excese afective, trădări în dragoste, iar aici ar fi potrivit să folosim din energia cifrei 2, ce este activă acum și care poate aduce echilibru, armonie.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,75  4
VOTURI
4495
4.75
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
Feng Shui Bani
45 VOTURI
33000 lei

Articole Recente

MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.