Previziuni pentru săptămâna 6-12 august. Numerologie

4374
4.75
SHARE
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: yourhumandesign.ru

Semnificația numerelor care te influențează în săptămâna 6-12 august, pentru a te organiza mai bine

Săptămâna 32 din anul 2018 începe de pe 6 august și se termină pe 12 august. Aceasta este o săptămână caracterizată de numărul 5 (3 + 2 = 5).

Combinația de 3 și 2 produce vibrații pozitive în ceea ce privește relațiile și creativitatea. Prin urmare, șansele de căsătorie sunt crescute.

Însă numărul 5 vine cu instabilitate, spirit de aventură, flirt, ceea ce poate da bătăi de cap celor care sunt în căutarea relațiilor de lungă durată.

Va fi necesar să fim atenți la energia tumultoasă a cifrelor care ne influențează în această săptămână, să ne adaptăm din mers, pentru a reuși să ținem pasul cu evenimentele care vor apărea.

Nu va fi ușor, însă vom reuși în ceea ce ne propunem dacă vom da dovadă de disciplină și responsabilitate.

Pe plan profesional se întrevăd schimbări majore, dorința de perfecționare ne va face să ne înscriem la acele cursuri pe care le-am amânat de ceva vreme.

Vom fi preocupați de îmbunătățirea calității vieții, ne vom orienta spre tehnologie. Cifra 5 are o energie asemănătoare cu cea a zodiei Vărsător, ajunsă celebră pentru dorința sa de a experimenta și de a descopri lucruri noi.

Prin urmare, în această săptămână se va pune accentul pe reformă, însă vom reuși mai ușor în ceea ce ne propunem dacă vom privi situațiile dintr-o perspectivă mai largă, cu mai mult optimism și creativitate, condiții impuse de cifra 3.

Copiii concepuți în această săptămână vor manifesta pe parcursul existenței lor caracteristicile numerelor 3, 2 și 5:

3 = optimism, entuziasm
2 = relații, cooperare
5 = libertate, cunoaștere

Săptămâna 32 face parte din a 8-a lună din an, respectiv august, a cărei vibrație specială ne va face să înțelegem mai profund situațiile prin care trecem, prin analiza informațiilor pe care le deținem.

Săptămâna 32 este a 3-a dintr-un ciclu de 10 săptămâni în care toate numerele săptămânii încep cu 3, numărul creativității. Vibrația cifrei 3 care se dublează acum ne ajută atât să amplificăm dorința de a cunoaște tot mai mult din tot mai multe domenii, cât și să ne distrăm mai mult.

Când cifrele 3 și 5 se întâlnesc, se deschid noi drumuri, apare dorința de a călători.

Cifra 5 ne va face să ne condimentăm viața cu noi experiențe afective. Șanse mari de a ne îndeplini cele mai ascunse fantezii afective.

În relațiile de lungă durată nu este exclus să-și bage cineva coada, să ne testeze dragostea și fidelitatea.

În concluzie, în săptămâna 32 avem șansa să învățăm din greșelile din trecut, astfel încât să ne schimbăm destinul în bine. Accentul ar trebui să cadă pe evoluție și nu pe excese afective, trădări în dragoste, iar aici ar fi potrivit să folosim din energia cifrei 2, ce este activă acum și care poate aduce echilibru, armonie.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,75  4
VOTURI

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
MATRICEA NUMEROLOGICĂ
MATRICEA NUMEROLOGICĂ
Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și comportamentul unei persoane.
CIFRA DESTINULUI
CIFRA DESTINULUI
Cel mai important număr din numerologie care se găsește în data nașterii. Cifra destinului este considerată numărul norocos.
PE ACELAȘI SUBIECT
Secrete dezvăluite

Cumpărături referitoare la articol:

Pe același subiect

Top vizualizate

Pe același subiect

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop azi pe zodii
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.