Previziuni pentru saptamana 28 Octombrie–3 Noiembrie 2019. Ce ne indica cifra destinului

Previziuni pentru saptamana 28 Octombrie–3 Noiembrie 2019. Ce ne indica cifra destinului
Dragoste la prima vedere sau pasiune amoroasă? Cifrele vin acum cu promisiunea vindecării unor răni mai vechi

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația cifrelor care apar în săptămâna 28 Octombrie - 3 Noiembrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită. Vom trăi ca-n paradis.

Săptămâna cu numărul 44 din anul 2019 începe pe 27 Octombrie și se termină pe 3 Noiembrie. În această săptămână vom primi energie de la cifra 8 (4+4=8), și de la cifra 4.

Cifra destinului

Cei care sunt născuți în zilele de 8, 17, 26 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 8.

Vibrația cifrei 8 ne va influența în această săptămână, energia sa este extrem de puternică și va fi resimțită în toate domeniile, financiar, sentimental, profesional etc.

Fiind construită din energia celor 2 cifre de 4, combinația finală aduce consistență, profunzime, maturitate.

Pe partea profesională, vom asista acum la construirea unor echipe formate din oameni muncitori, perseverenți.

Proiectele pe care aceste echipe le vor demara în această săptămână nu vor avea un termen de finalizare clar, se vor întinde pe o durată mai lungă de timp, deoarece vor fi extrem de complexe și vor necesita multă muncă. Cu toate acestea, pentru cei care nu se tem de muncă, cifra 8 vine cu promisiunea unor mari câștiguri financiare pe termen lung.

Se anunță o săptămână destul de intensă și la capitolul sentimental, iar numerologul ZODIACOOL ne recomandă să lăsăm amintirile neplăcute în urmă, pentru a reuși să luăm deciziile cele mai bune în ceea ce privește relațiile cu cei dragi.

Acolo unde emoțiile s-au blocat pe suferință, cifra 8 va aduce alinare, șanse mari de a reaprinde flacăra iubirii.

Dacă este să vorbim despre dragoste la prima vedere, nu cifra 8 ne va aduce acest lucru. Cei care sunt singuri își vor găsi jumătatea, dar relația va înflori treptat, deoarece se va baza pe sentimente profunde de iubire, nu doar pe pasiune amoroasă.

Previziuni Octombrie

Copiii care se vor naște în această săptămână vin cu misiunea de a-i pune pe cei din jur la muncă. Perfecționismul de care vor da dovadă va duce la progresul maselor mari de oameni.

Vor fi greu de mulțumit, mereu își vor găsi ceva de făcut, deoarece vor avea un simț practiv extrem de dezvoltat. Cel mai mult le va plăcea să lucreze cu mâinile, posibil să se nască acum viitori pictori, artiști, medici.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.