Previziuni pentru săptămâna 2-8 Septembrie 2019. Noroc din cer, bucurii și reușite

Previziuni pentru săptămâna 2-8 Septembrie 2019. Noroc din cer, bucurii și reușite
O săptămână mai aglomerată, cu treburi de familie, se întrevede ajutor neașteptat de la persoane cu influență. Săptămâna cu numărul 36 din anul 2019 începe

pe 2 Septembrie și se termină pe 8 Septembrie 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 9 (3+6=9) și de la cifrele 3 și 6. Cei care sunt născuți în zilele de 9,18, 27 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 9.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 2-8 Septembrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Dacă încă mai avem treburi de familie nerezolvate, acum este momentul potrivit pentru acest demers. Nu este exclus ca această săptămână să fie mai aglomerată, partenerul de viață s-ar putea să ne pună să facem niște drumuri pe care nu le aveam în program (pentru a cumpăra anumite piese de mobilier, pentru a organiza o excursie etc.). Însă chiar dacă vom consuma ceva energie, la final vom avea satisfacția că am dat o mână de ajutor.

La locul de muncă s-ar putea ca șefii să ne pună pe drumuri. În timpul unei delegații este posibil să apară și unele obstacole, care nu se vor rezolva cu una cu două. Dar dacă vom fi creativi (cifra 3) și dacă vom aborda dialogul cu o atitudine conciliantă, totul se va rezolva ca prin minune. Interesul pentru carieră nu va pune în umbră interesul pentru viața personală, deoarece alegerile pe care le vom face nu-l vor supăra pe cel drag (cifra 6).

Cei care se gândesc la o schimbare legată de carieră/ afaceri ar trebui să vorbească mai mult despre acest lucru cu cei din familie. Numerologul ZODIACOOL ne informează că se întrevede ajutor neașteptat de la aceștia (o recomandare, o relație cu o persoană cu influență etc.).

Copiii care se vor naște în această săptămână vor fi sub influența vectorului de cifre norocoase 3-6-9, care le va aduce energia necesară pentru a reuși pe plan financiar, profesional. Desigur, din destinul lor nu vor lipsi și provocările, însă în general vor avea parte de perioade bune, cu bucurii și reușite.

1352
4.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.