Previziuni pentru săptămâna 2-8 Septembrie 2019. Noroc din cer, bucurii și reușite

28.AUGUST.2019
Previziuni pentru săptămâna 2-8 Septembrie 2019. Noroc din cer, bucurii și reușite

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

O săptămână mai aglomerată, cu treburi de familie, se întrevede ajutor neașteptat de la persoane cu influență. Săptămâna cu numărul 36 din anul 2019 începe

pe 2 Septembrie și se termină pe 8 Septembrie 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 9 (3+6=9) și de la cifrele 3 și 6. Cei care sunt născuți în zilele de 9,18, 27 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 9.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 2-8 Septembrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Loading...

Dacă încă mai avem treburi de familie nerezolvate, acum este momentul potrivit pentru acest demers. Nu este exclus ca această săptămână să fie mai aglomerată, partenerul de viață s-ar putea să ne pună să facem niște drumuri pe care nu le aveam în program (pentru a cumpăra anumite piese de mobilier, pentru a organiza o excursie etc.). Însă chiar dacă vom consuma ceva energie, la final vom avea satisfacția că am dat o mână de ajutor.

La locul de muncă s-ar putea ca șefii să ne pună pe drumuri. În timpul unei delegații este posibil să apară și unele obstacole, care nu se vor rezolva cu una cu două. Dar dacă vom fi creativi (cifra 3) și dacă vom aborda dialogul cu o atitudine conciliantă, totul se va rezolva ca prin minune. Interesul pentru carieră nu va pune în umbră interesul pentru viața personală, deoarece alegerile pe care le vom face nu-l vor supăra pe cel drag (cifra 6).

Cei care se gândesc la o schimbare legată de carieră/ afaceri ar trebui să vorbească mai mult despre acest lucru cu cei din familie. Numerologul ZODIACOOL ne informează că se întrevede ajutor neașteptat de la aceștia (o recomandare, o relație cu o persoană cu influență etc.).

Copiii care se vor naște în această săptămână vor fi sub influența vectorului de cifre norocoase 3-6-9, care le va aduce energia necesară pentru a reuși pe plan financiar, profesional. Desigur, din destinul lor nu vor lipsi și provocările, însă în general vor avea parte de perioade bune, cu bucurii și reușite.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Persoană prudentă, își controlează impecabil modul de a se exprima, motiv pentru care se
Spațiul este o formă infinită de existență a materiei, are trei dimensiuni (lungimea,
Sincer și fără agende ascunse, nesupus și încrezător, îi place să se bucure de putere

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.