Previziuni pentru săptămâna 16-22 Septembrie 2019. Întâlnirea cu sufletulul pereche

11.SEPTEMBRIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 16-22 Septembrie 2019. Întâlnirea cu sufletulul pereche

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Apare dragostea mult visată, planuri legate de întemeierea unei familii, abundență în ceea ce privește evenimentele sociale. Cea de a 38-a săptămână a anului

începe pe 16 Septembrie și se termină pe 22 Septembrie 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 2 (3+8=11, 1+1=2) și de la cifrele 3 și 8.

Cei care sunt născuți în zilele de 2,11, 20, 29 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 2.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 16-22 Septembrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

La capitolul sentimental, dacă până acum nu credeam că norocul mai cade și din cer, acum vom avea șansa de a trăi pe pielea noastră acest lucru. Viața de familie va fi bine organizată, vom vedea cât de mult ne putem baza pe partenerul de viață.

Vibrația cifrelor din această săptămână este puternică. Pentru cei singuri apar oportunități, nu este exclus ca acum să-și găsească sufletul pereche, care va dori să se implice cu adevărat în viața de cuplu. Relația va evolua rapid, ceea ce-i va face să se gândească mai departe, la întemeierea unei familii.

Situția financiară va fi mai mult decât satisfăcătoare, se întrevăd șanse reale de a câștiga mai mulți bani. Viața socială va fi bogată în evenimente, sunt șanse mari să ne facem prieteni noi. Cei care vor să înceapă un nou drum în carieră, vor găsi un loc de muncă potrivit pentru aspirațiile lor.

Numerologul ZODIACOOL le recomandă să aspire tot mai sus, pentru că acum apare șansa de a schimba macazul în destin, de a trece de la puțin (sărăcie), la mult (bogăție).

Copiii care se vor naște în această săptămână vor avea încă din adolescență gânduri legate de un viitor fericit, în familie. Vor experimenta din plin dragostea la prima vedere și vor cunoaște pasiunea încă din tinerețe. Șansele de a-și găsi dragostea mult visată sunt mari.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.