Previziuni pentru săptămâna 16-22 Septembrie 2019. Întâlnirea cu sufletulul pereche

11.SEPTEMBRIE.2019
Previziuni pentru săptămâna 16-22 Septembrie 2019. Întâlnirea cu sufletulul pereche

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Apare dragostea mult visată, planuri legate de întemeierea unei familii, abundență în ceea ce privește evenimentele sociale. Cea de a 38-a săptămână a anului

începe pe 16 Septembrie și se termină pe 22 Septembrie 2019. În această săptămână vom primi energie de la cifra 2 (3+8=11, 1+1=2) și de la cifrele 3 și 8.

Cei care sunt născuți în zilele de 2,11, 20, 29 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 2.

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația numerelor care apar în săptămâna 16-22 Septembrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Loading...

La capitolul sentimental, dacă până acum nu credeam că norocul mai cade și din cer, acum vom avea șansa de a trăi pe pielea noastră acest lucru. Viața de familie va fi bine organizată, vom vedea cât de mult ne putem baza pe partenerul de viață.

Vibrația cifrelor din această săptămână este puternică. Pentru cei singuri apar oportunități, nu este exclus ca acum să-și găsească sufletul pereche, care va dori să se implice cu adevărat în viața de cuplu. Relația va evolua rapid, ceea ce-i va face să se gândească mai departe, la întemeierea unei familii.

Situția financiară va fi mai mult decât satisfăcătoare, se întrevăd șanse reale de a câștiga mai mulți bani. Viața socială va fi bogată în evenimente, sunt șanse mari să ne facem prieteni noi. Cei care vor să înceapă un nou drum în carieră, vor găsi un loc de muncă potrivit pentru aspirațiile lor.

Numerologul ZODIACOOL le recomandă să aspire tot mai sus, pentru că acum apare șansa de a schimba macazul în destin, de a trece de la puțin (sărăcie), la mult (bogăție).

Copiii care se vor naște în această săptămână vor avea încă din adolescență gânduri legate de un viitor fericit, în familie. Vor experimenta din plin dragostea la prima vedere și vor cunoaște pasiunea încă din tinerețe. Șansele de a-și găsi dragostea mult visată sunt mari.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Berbec 2019 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2019! Zodia
În feng shui-ul Stelelor Zburătoare, busola este împărțită în 8 puncte cardinale și
Un nativ loial și foarte corect. Are principii pozitive despre viață. Își onorează

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.