Previziuni pentru săptămâna 14-20 ianuarie 2019, cu vești pe care nu ai vrea să le ratezi

09.IANUARIE.2019
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: romancoholic.com
Șarmul va fi la cote ridicate, dragoste la prima vedere, aventuri de o noapte, petreceri până în zori de zi. Semnificația numerelor care te influențează în

săptămâna 14-20 ianuarie 2019, pentru a te organiza mai bine

Săptămâna cu numărul 3 din anul 2019 începe pe 14 ianuarie și se termină pe 20 ianuarie. În această săptămână vom primi energie de la cifra 3, care ne va influența pe toate planurile.

Cei care sunt născuți în zilele de 3, 12, 21, 30 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 3.

Facem cunoștință acum cu o nouă energie, a tinereții și a jovialității. Prin urmare, este foarte posibil ca în această săptămână să ne comportăm ca niște adolescenți plini de viață. De asemenea, cifra 3 ne va predispune să fim un pic mai cu capul în nori, ceea ce nu va fi neaparat ceva rău, pentru că vom uita de toate problemele și vom vedea doar partea frumoasă a vieții. De aici petrecerile se vor ține lanț și vor celebra viața, frumusețea, dragostea.

În relații, vom observa că va apărea tendința de a ne rezerva mai mult timp pentru răsfăț în doi, iar de la partenerii de viață vom avea nevoie de toată atenția și protecția lor. Creativitatea va pune stăpânire pe noi și s-ar putea să simțim nevoia să ne exprimăm sentimentele prin cuvinte și gesturi frumoase.

La muncă s-ar putea să nu atingem mari performanțe, vom face și ceva greșeli din cauza neatenției. Preocuparea principală va fi legată de modul în care am putea profita de timpul liber. Apare șansa de a organiza petreceri de neuitat, shopping, de a planifica vacanțe, călătorii etc.

Copiii născuți în această săptămână vor avea capacitatea de a-și manifesta creativitatea, posibil că se vor naște viitorii actori, cântăreți, scriitori, pictori. Imaginația lor nu va cunoaște limite, vor avea o fire extrem de deschisă, iar datorită faptului că nu le vor lipsi umorul și optimismul, vor putea deveni speakeri de succes. Însă talentul lor se va pierde dacă nu vor găsi sprijin și nu vor primi încurajări de la părinți.

În afaceri, se va înregistra un anumit progres, șefii vor fi mai relaxați și, datorită faptului că vor avea mai multă încredere în angajații lor, aceștia vor fi mult mai productivi. Pe de altă parte, sunt posibile și pierderile financiare, din cauza superficialității.

Cei singuri nu trebuie să-și facă prea multe iluzii, chiar dacă vor cunoște multă lume, șansele de a întâlni persoana potrivită pentru o relație de lungă durată sunt destul de reduse. Însă dacă sunt interesați doar de o aventură, s-ar putea să-și împlinească dorința, mai ales că șarmul va fi la cote ridicate și va favoriza dragostea la prima vedere.

Săptămâna 3 din an este potrivită pentru a participa la petreceri, a ne împlini unele fantezii amoroase, de a face o schimbare în viață, pentru că nu ne va lipsi curajul și nici nu vom fi consevatori.

Pe de altă parte, cifra 3 vine și cu o energie negativă, care amplifică lipsa de focalizare, tendința de a amâna treburile, plictiseala, lipsa de responsabilitate, superficialitate, nevoia exagerată de a fi în centrul atenției.

Dar ca să încheiem într-o notă pozitivă, să sperăm că cifra 3 își va arăta doar partea bună în această săptămână, ne va da mai multă poftă de viață, echilibru, fericire. Să nu uităm că cifra 3 are o și calitate unică, aceea de a purta noroc, prin urmare nu este exclus să avem șanse maxime de a fi în locul potrivit la timpul potrivit.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  5
VOTURI
3445
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

KUA 5
Numărul 5 este considerat special și un simbol al norocului în știința Feng Shui. În
Timpul în astrologia Stelelor Zburatoare
În astrologia Stelelor Zburătoare, cea mai importantă variabilă este timpul. Timpul se divide,
Horoscop erotic LEU. Femeia Leu în pat și barbatul Leu în pat
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.