Previziuni pentru saptamana 11-17 Mai 2020. Adevarata putere de „a fi impreuna”

13.MAI.2020
Previziuni pentru saptamana 11-17 Mai 2020. Adevarata putere de „a fi impreuna”

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

In aceasta perioada, se va ajunge la echipe bine inchegate, formate din oameni care au aceleasi aspiratii. Avem parte de dialog bazat pe diplomatie si realism

Pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită, să vedem care sunt previziunile numerologice pentru săptămâna 20 din anul 2020. Săptămâna 20 din anul 2020 va începe pe 11 Mai și se va încheia pe 17 Mai 2020. Cei care sunt născuți în zilele de 2, 20, 29 vor simți mai pregnant valul de energie pe care îl aduce numărul 20, dar și cei care au cifra destinului 2.

Numerologul ZODIACOOL vă reamintește că săptămâna trecută s-a încheiat un ciclu numerologic din acest an, guvernat de cifra 1 timp de 10 săptămâni. În continuare urmează un ciclu format din 10 săptămâni care încep cu cifra 2. Ce am putea spune despre săptămâna cu numărul 20 din anul 2020? Se observă aici repetarea de 3 ori a numărului 20, de unde ne putem aștepta la evenimente marcante și schimbări majore în viață (atunci când cifrele și numerele se repetă, puterea lor energetică crește exponețial).

Pe partea profesională, numărul 20 vă va determina să deveniți mai buni lucrători în echipă. Dialogul pe care îl veți iniția cu cei din jur va fi bazat pe diplomație și realism. Numărul 20 este axat cel mai mult pe relații, de unde se înțelege că la capitolul dragoste treburile vor căpăta acum un alt dinamism.

Partenerii de cuplu vor face, probabil, eforturi pentru a rezolva, în următoarele 10 săptămâni, în mod eficient probleme ce țin de viața în doi. Se vor stabili acum noi reguli, se vor delega noi responsabilități în ceea ce privește traiul la comun.

În afaceri, cei care doresc să stabiliească noi parteneriate, acum va fi momentul să se implice în astfel de demersuri. Planul financiar va fi infestat, în mod metaforic vorbind, cu persoane agreabile, buni negociatori, care își vor urmări cu fideliatate îndeplinirea obiectivelor.

Cei care doresc să facă noi angajări sau cei care vor să-și schimbe job-ul ar fi bine să se dedice acestor lucruri, iar în final se va ajunge la echipe bine închegate, formate din oameni care au aceleași aspirații, lucru care va duce la creșterea productivității și la eficiență mai mare.

Pe de altă parte, cei care erau obișnuiți să lucreze pe cont propriu, vor întâmpina obstacole, dacă nu vor învăța arta cooperării, deoarece nu vor fi în tandem cu vibrația numărului 20. Asta înseamnă că se vor simți ca niște pești care înnoată împotriva curentului și trag din greu pentru a ajunge la reușite. Prin urmare, mai înțelept ar fi să încerce să se readapteze.

Copiii care se vor naște în această săptămână vor avea tendința de a se alătura unor echipe și de a fi loiali acestora. Vor da cel mai adesea dovadă de cooperare, posibil că se vor simți pierduți de unii singuri. Cifra 0 din componența numărului 20 este cea care va arăta acum care este potențialul ascuns al lui 2, respectiv puterea lui „a fi împreună”.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.