Zodia Gemeni și postul Paștelui 2017

01.MARTIE.2017
Zodia Gemeni și postul Paștelui 2017

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Nativii Gemeni sau care au ascendent în Gemeni vor fi puși în ipostaze destul de conflictuale, legate de asocieri, colaborari, ajutor divin, profesie. Vezi

soluțiile și recomandările ZODIACOOL pentru a trece cu bine peste această perioadă. Pe Gemeni retrogradarea lui Venus îi va pune la încercare. Multe alianțe vor fi sortite eșecului, dacă nu acum, atunci în următoarea perioadă în care va retrograda și Mercur. În plus, deja de la începutul lunii Februarie, pentru nativele din Gemeni situația în cuplu este foarte tensionată și ați început să nu vă mai regăsiți în relații.

Previziuni GEMENI / ASCENDENT ÎN GEMENI

Bine ar fi să chibzuiți, să nu mai trăiți un miraj, deoarece până la finele anului acest vis frumos de noapte se poate transforma într-un coșmar. Mulți veți fi prinși de vraja unor aventuri de moment, curioși fiind din fire, dar odată cu revenirea la mersul direct al lui Venus, tot secretul vostru va ieși la suprafață, fie că vreți, fie că nu.

>> Recomandări astrologice pentru postul Paștelui

Mulți Gemeni vor fi prinși cu minciuna, nu numai în cuplu, cât și la muncă, față de colegi, șefi, prieteni. Atenție, căci veți avea de suportat consecințele imprudențelor voastre. Mai există posibilitatea ca unii dintre voi să aflați peste noapte că veți fi părinți, deși voi nu v-ați făcut astfel de calcule sau poate că v-ați dorit această schimbare, dar nu în această relație.

În concluzie, veți avea o perioadă în care, dacă o să cedați ispitei, veți avea de plătit.

>> Influența retrogradării planetei Venus

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.