#reclama0#

Sume de bani cheltuite fără rost de nativii RAC odată cu Mercur retrograd

#reclama10#
17.IULIE.2018
Sume de bani cheltuite fără rost de nativii RAC odată cu Mercur retrograd

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:kool1079.com

Provocări și amenzi substanțiale pentru nativii Rac, din cauza unor evenimente neplăcute. Se recomandă mult calm. Nativii Rac au parte de acest tranzit al lui
#reclama1#

Mercur din retrogradare pe casa a II-a, a banilor, ceea ce poate fi în această perioadă o problemă, deoarece tot acest influx astral se suprapune peste cele 2 Eclipse care amplifică tot, ideal ar fi să citiți și articolele cu Eclipsa din 27 Iulie și 11 August ca să știți la ce să vă așteptați.

Vă recomandăm mult calm, încercați să vedeți totul din exterior, ceea ce va fi cu adevărat o provocare, deoarece veți fi nevoiți să scoateți din buzunar o sumă de bani, cel mai probabil să achitați ceva ce nu veți folosi sau v-a fost pus în nota de plată, deoarece v-ați aflat la momentul nepotrivit.

#reclama7#

Atenție în trafic, aveți șanse să plătiți amenzi, să vi se ia permisul de conducere, să vi se facă o nedreptate din partea statului.

Poate să apară după 5 ani o chitanță, o chemare în judecată etc., cel mai probabil cineva încearcă să vă provoace acum. Poate chiar partenerul dorește să se răzbune pe voi. Racii pot constata că cei mici au tot felul de activități periculoase, chiar pot să ajungă la urgențe cu ei, aceștia pot să se accidenteze.

Partea bună este că dacă ați dat bani cu împrumut, acum acele sume se vor reîntoarce la voi. Vor fi și Raci care vor iubi, vor avea parte de distracție de toate tipurile, însă costurile se vor resimți la finele lui August, golul interior nu se va umple, însă veți învăța niște lecții.

#reclama3#
#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.