Sume de bani cheltuite fără rost de nativii RAC odată cu Mercur retrograd

17.IULIE.2018
Sume de bani cheltuite fără rost de nativii RAC odată cu Mercur retrograd

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:kool1079.com

Provocări și amenzi substanțiale pentru nativii Rac, din cauza unor evenimente neplăcute. Se recomandă mult calm. Nativii Rac au parte de acest tranzit al lui

Mercur din retrogradare pe casa a II-a, a banilor, ceea ce poate fi în această perioadă o problemă, deoarece tot acest influx astral se suprapune peste cele 2 Eclipse care amplifică tot, ideal ar fi să citiți și articolele cu Eclipsa din 27 Iulie și 11 August ca să știți la ce să vă așteptați.

Vă recomandăm mult calm, încercați să vedeți totul din exterior, ceea ce va fi cu adevărat o provocare, deoarece veți fi nevoiți să scoateți din buzunar o sumă de bani, cel mai probabil să achitați ceva ce nu veți folosi sau v-a fost pus în nota de plată, deoarece v-ați aflat la momentul nepotrivit.

Loading...

Atenție în trafic, aveți șanse să plătiți amenzi, să vi se ia permisul de conducere, să vi se facă o nedreptate din partea statului.

Poate să apară după 5 ani o chitanță, o chemare în judecată etc., cel mai probabil cineva încearcă să vă provoace acum. Poate chiar partenerul dorește să se răzbune pe voi. Racii pot constata că cei mici au tot felul de activități periculoase, chiar pot să ajungă la urgențe cu ei, aceștia pot să se accidenteze.

Partea bună este că dacă ați dat bani cu împrumut, acum acele sume se vor reîntoarce la voi. Vor fi și Raci care vor iubi, vor avea parte de distracție de toate tipurile, însă costurile se vor resimți la finele lui August, golul interior nu se va umple, însă veți învăța niște lecții.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În feng shui-ul Stelelor Zburătoare, busola este împărțită în 8 puncte cardinale și
KUA, in Feng Shui, este numarul care indică direcțiile feng shui faste si nefaste
Steaua Zburătoare 1, numită și steaua Victoriei, aspecte pozitive și aspecte negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.