Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul sănătății: Top zodii care trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor!

Horoscopul sănătății: Top zodii care trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor!

Orice ar face și oricâtă grijă ar avea de ele însele, unele persoane sunt extrem de bolnavicioase încă din copilărie. Iată unde sunt astrele de vină.

Zodiile și sănătatea

Nativul Rac este una dintre cele mai sensibile zodii din punct de vedere medical. De fapt, starea precară de sănătate a nativului Rac este o somatizare a tristeților și a depresiilor prin care trece frecvent, dar și a intensității cu care simte fiecare emoție negativă.

Orice dispută sau critică îl afectează serios, iar dacă aceasta are legătură cu familia, situația este mult mai gravă. Este predispus la insomnii și probleme digestive. I-ar fi de ajutor să își exprime cu voce tare nemulțumirile, nu doar în gândurile sale. De asemenea, are nevoie de multă odihnă, dietă echilibrată și exerciții de relaxare (cum ar fi yoga).

Și Fecioara este bolnăvicioasă, iar slăbiciunea sa fizică vine din nevoia sa constantă de control. Autocritica este la nivel maxim și nu lipsește nici măcar atunci când a reușit să facă ce și-a propus, deoarece ideea după care se ghidează în viață este „se putea și mai bine”.

Dacă adăugăm și stresul zilnic pentru fiecare detaliu, orele puține de somn, munca excesivă, multitudinea de responsabilități pe care și le asumă și munca suplimentară pe care o face deseori, problemele de sănătate ale nativului Fecioară nu sunt tocmai o surpriză.

Cel mai des se confruntă cu neplăceri digestive, dureri de cap sau alergii. Ar fi minunat dacă și-ar da voie să mai ia câte o pauză, dacă ar fi mai blândă cu ea însăși, dar și cu cei din jur, dacă ar învăța să se relaxeze. Meditația i-ar putea fi de ajutor, ca și ceaiurile calmante.

Similar primelor două zodii enumerate, nativii Pești riscă să se îmbolnăvească mai des decât celelalte semne din horoscop, din cauza sensibilității emoționale excesive. Au obiceiul de a se încărca negativ cu dramele celor apropiați sau chiar cu ale necunoscuților.

Astfel, sunt predispuși la tulburări ale somnului, depresie și nervozitate. În plus, pot cădea ușor pradă exceselor alimentare sau dependențelor de alcool, tutun ori ale substanțe psihotrope. Au nevoie de activități relaxante, cum ar fi plimbările în natură sau înotul. De asemenea, cărțile cu happy end i-ar fi ajutor, ca și respectarea timpului de odihnă.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca de fiecare dată când neglijați odihna să vă amintiți ce spunea Samuel Johnson – „Cu siguranță sănătatea este mult mai valoroasă decât banul, deoarece sănătatea face banul”.

Viziteaza magazinul online