Horoscopul sănătății: Top zodii care trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor!

30.IUNIE.2019
Horoscopul sănătății: Top zodii care trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Orice ar face și oricâtă grijă ar avea de ele însele, unele persoane sunt extrem de bolnavicioase încă din copilărie. Iată unde sunt astrele de vină.

Zodiile și sănătatea

Nativul Rac este una dintre cele mai sensibile zodii din punct de vedere medical. De fapt, starea precară de sănătate a nativului Rac este o somatizare a tristeților și a depresiilor prin care trece frecvent, dar și a intensității cu care simte fiecare emoție negativă.

Orice dispută sau critică îl afectează serios, iar dacă aceasta are legătură cu familia, situația este mult mai gravă. Este predispus la insomnii și probleme digestive. I-ar fi de ajutor să își exprime cu voce tare nemulțumirile, nu doar în gândurile sale. De asemenea, are nevoie de multă odihnă, dietă echilibrată și exerciții de relaxare (cum ar fi yoga).

Loading...

Și Fecioara este bolnăvicioasă, iar slăbiciunea sa fizică vine din nevoia sa constantă de control. Autocritica este la nivel maxim și nu lipsește nici măcar atunci când a reușit să facă ce și-a propus, deoarece ideea după care se ghidează în viață este „se putea și mai bine”.

Dacă adăugăm și stresul zilnic pentru fiecare detaliu, orele puține de somn, munca excesivă, multitudinea de responsabilități pe care și le asumă și munca suplimentară pe care o face deseori, problemele de sănătate ale nativului Fecioară nu sunt tocmai o surpriză.

Cel mai des se confruntă cu neplăceri digestive, dureri de cap sau alergii. Ar fi minunat dacă și-ar da voie să mai ia câte o pauză, dacă ar fi mai blândă cu ea însăși, dar și cu cei din jur, dacă ar învăța să se relaxeze. Meditația i-ar putea fi de ajutor, ca și ceaiurile calmante.

Similar primelor două zodii enumerate, nativii Pești riscă să se îmbolnăvească mai des decât celelalte semne din horoscop, din cauza sensibilității emoționale excesive. Au obiceiul de a se încărca negativ cu dramele celor apropiați sau chiar cu ale necunoscuților.

Astfel, sunt predispuși la tulburări ale somnului, depresie și nervozitate. În plus, pot cădea ușor pradă exceselor alimentare sau dependențelor de alcool, tutun ori ale substanțe psihotrope. Au nevoie de activități relaxante, cum ar fi plimbările în natură sau înotul. De asemenea, cărțile cu happy end i-ar fi ajutor, ca și respectarea timpului de odihnă.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca de fiecare dată când neglijați odihna să vă amintiți ce spunea Samuel Johnson – „Cu siguranță sănătatea este mult mai valoroasă decât banul, deoarece sănătatea face banul”.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Anul 2020 vine cu o atenționare, posibil să trecem prin perioade în care ne vom menține mai
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: 2020 este un an în care va
La intervale de 20 de ani, calitatea stelelor se schimbă și din pozitive pot deveni negative.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.