Martie 2018: Stele bune luna are pentru Iepure, Șarpe, Capră, Maimuță

24.FEBRUARIE.2018
Martie 2018: Stele bune luna are pentru Iepure, Șarpe, Capră, Maimuță

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Ești Iepure, Șarpe, Capră, Maimuță? Previziunile lunii Februarie 2018 pe dragoste, bani și sănătate. 4 este numărul central al pătratului LoShu în

luna martie 2018, Iepurele este zodia guvernatoare.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Horocopul lunii Martie pentru semnele zodiacului chinezesc Iepure, Șarpe, Capră, Maimuță:

IEPURE
Norocul pe plan financiar vă surâde ca urmare a energiei adusă de combinația HoTu 2-7, care potențează norocul financiar. Guvernați această lună și simțiți că puteți muta și munții din loc, faceți performanță. Această forță interioară vă vine și din prietenia secretă cu Câinele, zodia anului 2018. Totuși, nu exagerați cu munca, energia de boală duce la scăderea rezistenței fizice. Profitați de influxul de energie pozitivă a acestei luni pentru a vă amplifica șarmul personal și a atrage armonia în cuplu. Posibile răceli acute, constipație, balonare.
Zile nefavorabile: 3, 6, 12, 15, 21, 24, 30 Martie
Remedii pentru luna Martie Iepure

Loading...

ȘARPE
Profitați de energia pozitivă dusă de combinația HoTu 3-8 pentru a iniția proiecte noi și a spori veniturile. Totuși, nu vă focalizați numai pe afaceri, lăcomia de a pune rapid mâna pe bani vă poate destabiliza relația de cuplu. Tensiunile pe plan afectiv se pot atenua dacă veți face mai multe ieșiri romantice în oraș, declarații de dragoste și mici cadouri. Profesional, nu se recomandă să vă schimbați serviciul, contractele ascund unele capcane. Sănătatea membrelor superioare poate avea de suferit, dureri de umeri.
Zile nefavorabile: 2, 5, 11, 14, 20, 23, 29 Martie
Remedii pentru luna Martie Șarpe

CAPRĂ
Steaua 1 face combinație HoTu cu steaua 6 anuală și aduce energia reușitelor în dragoste, unde puteți rezolva anumite probleme din trecut. Acasă simțiți că aveți nevoie de mai multă varietate în dormitor, fantezii afective nebănuite vă testează imaginația. Pe plan profesional vă ajută alianța cu zodia lunară Iepure, ambiția și voința sunt la superlativ, iar pentru a obține o promovare nu trebuie decât să acționați. Sănătatea rinichilor va fi șubredă, risc de cistită.
Zile nefavorabile: 4, 7, 13, 16, 22, 25, 31 Martie
Remedii pentru luna Martie Capră

MAIMUȚĂ
Folosiți energia pozitivă adusă de combinația HoTu 1-6 pentru a vă rezolva probleme pe plan financiar. Acum este momentul să faceți noi investiții, să vă schimbați jobul. Capitolul profesional vă poate răpi mai tot timpul și relațiile de dragoste pot avea de suferit. Chiar dacă nu o să mai aveți energia necesară să ieșiti la o cină romantică, îi puteți răsfăța pe cei dragi cu mici atenții și dezmierdări. Sănătatea nu va pune probleme deosebite, este o lună bună pentru cura de slăbire.
Zile nefavorabile: 4, 7, 13, 16, 22, 25, 31 Martie
Remedii pentru luna Martie Maimuță

Sursa foto: uprint.id

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop VĂRSĂTOR DRAGOSTE: acest domeniu de viață în anul 2019 va fi grav avariat de
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Dragon și Șarpe este Sud-Estul. Nativii din aceaste
Horoscop DRAGOSTE Taur 2019: este posibil să apară tentații, să dați curs unor relații

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
DE INTERES
PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.