Martie 2018: Stele bune luna are pentru Iepure, Șarpe, Capră, Maimuță

24.FEBRUARIE.2018
Martie 2018: Stele bune luna are pentru Iepure, Șarpe, Capră, Maimuță

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Ești Iepure, Șarpe, Capră, Maimuță? Previziunile lunii Februarie 2018 pe dragoste, bani și sănătate. 4 este numărul central al pătratului LoShu în

luna martie 2018, Iepurele este zodia guvernatoare.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Horocopul lunii Martie pentru semnele zodiacului chinezesc Iepure, Șarpe, Capră, Maimuță:

IEPURE
Norocul pe plan financiar vă surâde ca urmare a energiei adusă de combinația HoTu 2-7, care potențează norocul financiar. Guvernați această lună și simțiți că puteți muta și munții din loc, faceți performanță. Această forță interioară vă vine și din prietenia secretă cu Câinele, zodia anului 2018. Totuși, nu exagerați cu munca, energia de boală duce la scăderea rezistenței fizice. Profitați de influxul de energie pozitivă a acestei luni pentru a vă amplifica șarmul personal și a atrage armonia în cuplu. Posibile răceli acute, constipație, balonare.
Zile nefavorabile: 3, 6, 12, 15, 21, 24, 30 Martie
Remedii pentru luna Martie Iepure

ȘARPE
Profitați de energia pozitivă dusă de combinația HoTu 3-8 pentru a iniția proiecte noi și a spori veniturile. Totuși, nu vă focalizați numai pe afaceri, lăcomia de a pune rapid mâna pe bani vă poate destabiliza relația de cuplu. Tensiunile pe plan afectiv se pot atenua dacă veți face mai multe ieșiri romantice în oraș, declarații de dragoste și mici cadouri. Profesional, nu se recomandă să vă schimbați serviciul, contractele ascund unele capcane. Sănătatea membrelor superioare poate avea de suferit, dureri de umeri.
Zile nefavorabile: 2, 5, 11, 14, 20, 23, 29 Martie
Remedii pentru luna Martie Șarpe

CAPRĂ
Steaua 1 face combinație HoTu cu steaua 6 anuală și aduce energia reușitelor în dragoste, unde puteți rezolva anumite probleme din trecut. Acasă simțiți că aveți nevoie de mai multă varietate în dormitor, fantezii afective nebănuite vă testează imaginația. Pe plan profesional vă ajută alianța cu zodia lunară Iepure, ambiția și voința sunt la superlativ, iar pentru a obține o promovare nu trebuie decât să acționați. Sănătatea rinichilor va fi șubredă, risc de cistită.
Zile nefavorabile: 4, 7, 13, 16, 22, 25, 31 Martie
Remedii pentru luna Martie Capră

MAIMUȚĂ
Folosiți energia pozitivă adusă de combinația HoTu 1-6 pentru a vă rezolva probleme pe plan financiar. Acum este momentul să faceți noi investiții, să vă schimbați jobul. Capitolul profesional vă poate răpi mai tot timpul și relațiile de dragoste pot avea de suferit. Chiar dacă nu o să mai aveți energia necesară să ieșiti la o cină romantică, îi puteți răsfăța pe cei dragi cu mici atenții și dezmierdări. Sănătatea nu va pune probleme deosebite, este o lună bună pentru cura de slăbire.
Zile nefavorabile: 4, 7, 13, 16, 22, 25, 31 Martie
Remedii pentru luna Martie Maimuță

Sursa foto: uprint.id

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.