Horoscop CHINEZESC Februarie 2018 pentru Bivol, Șarpe, Cal, Mistreț

Horoscop CHINEZESC Februarie 2018 pentru Bivol, Șarpe, Cal, Mistreț
Ești Bivol, Șarpe, Cal sau Mistreț? Previziunile lunii Februarie pe dragoste, bani și sănătate. 5 este numărul central al pătratului LoShu în luna

februarie 2018, Tigrul este zodia guvernatoare.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Horocopul lunii Februarie pentru semnele zodiacului chinezesc Bivol, Șarpe, Cal, Mistreț:

BIVOL
Energia banilor este puternică, dar cele 3 Ucideri anuale vă pun bețe în roate pe plan afectiv, atrag suferințe din dragoste. Vibrațiile sunt bune pe plan financiar, banii vin în urma unor investiții noi. Sunt favorizați bărbații tineri, care obțin o bună reputație și mai mulți bani în cont. Nu faceți excese alimentare, posibile probleme digestive, risc de îngrășare.
Zile nefavorabile: 2, 8, 11, 17, 20, 26 Februarie
Remedii pentru luna Februarie Bivol

ȘARPE
Faceți aspectul de Rănire cu Tigrul, zodia lunii, de aceea sunt posibile probleme în relații, instabilitate, trădări. Însă conflictele se pot rezolva dacă se amplifică romantismul și afectivitatea. Profesional, nu se recomandă să vă schimbați serviciul, contractele ascund capcane ascunse. Sănătatea membrelor superioare are de suferit, dureri de umeri.
Zile nefavorabile: 3, 6, 12, 15, 21, 24 Februarie
Remedii pentru lunaFebruarie Șarpe

CAL
Energia multiplicării norocului este bine aspectată, iar datorită alianței cu zodiile Câine-anuală și Tigru-lunară, vă puteți aștepta la reușite financiare, șanse mari de a întâlni omul potrivit la timpul potrivit. Totuși, această alianță aduce și un surplus de element foc, care amplifică egoismul și atrage o reputație proastă. Tentații afective irezistibile pot apărea la evenimente mondene. Atenție la sănătatea ficatului.
Zile nefavorabile: 1, 7, 10, 16, 19, 25, 28 Februarie
Remedii pentru luna Februarie Cal

MISTREȚ
Cele 3 Ucideri anuale vă destablizează echilibrul în relații, cei dragi trec pe planul doi, atenția este centrată pe bani, datorită energiei norocului divin. Totuși, nu se recomandă să semnați noi contracte, partenerii, șefii își pot schimba peste noapte comportamentul, din pricina aspectului de Distrugere pe care îl faceți cu zodia lunară Tigru. Eșecurile vă pot conduce la depresie.
Zile nefavorabile: 1, 4, 10, 13, 19, 22, 28 Februarie
Remedii pentru luna Februarie Mistreț

Sursa foto: multiplesclerosisnewstoday.com

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.