HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Șarpe

28.MARTIE.2018
HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Șarpe

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:kizlarsoruyor.com

Chiar dacă un ajutor neașteptat se prefigurează pentru nativii Șarpe, nu trebuie să viseze la câștiguri peste noapte. Horoscop chinezesc lunar și previziuni

astrologice pentru nativii din zodia Șerpi. Vezi și horoscop chinezesc lunar pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Anii de Șarpe: 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
Pe 5 aprilie 2018, ora 04:15, se face tranziția la luna Dragonului, conform cu calendarul tradițional chinezesc. Numărul guvernat al pătratului LoShu este 3, care aduce energia certurilor.

Nativii Șarpe traversează ca și Dragonii o lună neagră, sub influența energiei de boală pe care o aduce Steaua 2 în casa zodiei, în sectorul de Sud-Est, dar o duc mai bine decât aceștia.

Loading...

Chiar dacă entuziasmul nu va fi la cote maxime, Șerpii vor reuși să rezolve ceea ce și-au propus, să-și îndeplinească la timp sarcinile de la muncă. Relațiile vor fi cordiale, însă nu trebuie să se lase influențați de problemele personale ale celor de la muncă, s-ar putea să preia de la aceștia unele stări proaste, care să le afecteze productivitatea.

În afaceri sunt șanse de reușită, un ajutor neașteptat de la o persoană de gen feminin, mai în vârstă, care are o poziție privilegiată în societate, este pe cale să apară. Șerpii nu vor fi zgârciți cu banii, dar investițiile riscante nu sunt susținute de astre, chiar dacă nu sunt în conflict nici cu Dragonul lunii, nici cu Câinele anului. Ar fi bine să-și stabilească planuri mai mici, ușor de realizat și să nu viseze la câștiguri peste noapte, totul se va obține prin muncă susținută.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

Pe plan psihic Șerpii vor duce o luptă, vor avea momente de confuzie, pe fondul încercării de a obține echilibru între planul afectiv și cel profesional.

Fiica mare a familiilor, prima fată născută, dacă este la vârsta adolescenței, are șanse să întâlnească fie într-un anturaj restrâns, fie la un eveniment în familie pe cineva dornic de o experiență intimă, însă nu trebuie să se grăbească, șansele ca această relație să fie toxică sunt mari.

De vreme ce Șerpii sunt binecuvântați în acest an cu Steaua roșie a potrivirii în dragoste, ne putem aștepta ca lucrurile să se deruleze armonios în familie. Atâta vreme cât vor fi atenți cu partenerul de viață, problemele sentimentale nu își vor face apariția.

Lipsa de energie vitală s-ar putea să le afecteze sănătatea inimii, posibil să descopere apariția unei afecțiuni cardiace sau a unei probleme digestive. Riscul de îngrășare atinge un punct critic, a se adopta un regim alimentar bogat în proteine, fructe și legume de sezon, a se adopta un stil de viață sănătos.

Zile nefavorabile: 1, 7, 10, 16, 19, 25, 28 Aprilie

Pentru a evita neplăcerile pe plan afectiv și financiar din pricina bolilor, folosiți în sectorul de Sud-Est de acasă, de la birou: Set cu pară și mandarină, Buddha vesel auriu, Pagoda celor 5 elemente cu pomul vieții, Perechea de rațe mandarin, Elefant auriu, Copăcel cu aventurin, Dubla fericire, Picătura cu dragon
Amuleta și brelocul se pot ține și în poșetă, în torpedoul mașinii.

Previziuni pentru toate zodiile chinezești în Aprilie 2018:

Șobolan – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Bivol – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Tigru – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Iepure – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Dragon – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Șarpe – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cal – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Capră – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Maimuță – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cocoș – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Câine – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Mistreț - Horoscop chinezesc Aprilie 2018

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cu ajutorul busolei se identifică poziția unor încăperi, clădiri sau orientarea unei persoane
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Șobolan este Nordul. Prin urmare, Șobolanii trebuie
Steaua zburătoare 4 aduce energia iubirii și a creativității pe care în anul 2020 o

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.