HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Iepure

28.MARTIE.2018
HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Iepure

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:etechgs.com

Cea mai norocoasă lună din anul 2018 pentru nativii Iepure, succes din investiții, dar probleme în călătorii. Horoscop chinezesc lunar și previziuni

astrologice pentru nativii din zodia Iepure. Vezi și horoscop chinezesc lunar pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Anii de Iepure: 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
Pe 5 aprilie 2018, ora 04:15, se face tranziția la luna Dragonului, conform cu calendarul tradițional chinezesc. Numărul guvernat al pătratului LoShu este 3, care aduce energia certurilor.

Nativii Iepure sunt susținuți în această lună de energia victoriilor, pe care o primesc de la Steaua albă 1, în casa zodiei, în sectorul de Est. Este poate cea mai norocoasă lună din anul 2018 pentru aceștia, elementul apă a stelei 1 neutralizează energia pierderilor, a furturilor, generată de steaua 7 anuală, din casa zodiei.

Loading...

Prin urmare, ne așteptăm ca nativilor Iepure să le meargă mai bine pe plan financiar, acum este momentul să faceți noi investiții, să vă schimbați jobul dacă vă gândeați la acest lucru în ultima vreme. Prietenia secretă cu Câinele vă susține în acest demers, vă poate ajuta să câștigați o bună reputație. S-ar putea ca sectorul profesional să vă răpească o bună parte din timpul zilei, relațiile de dragoste pot avea de suferit.

Iepurii au toate atuurile să se apuce de ceva pe cont propriu, însă trebuie să fie atenți la posibile capcane. S-ar putea să-i dezavantajeze combinația de anotimp Iepure-Dragon, care aduce un surplus de element lemn, ceea ce le-ar putea scădea șansele de a-și dezvolta planurile în ritmul pe care și l-au propus. Nu este benefic pentru planul financiar nici aspectul de Rănire Iepure-Dragon, din pricina căruia ar trebui să fie cu ochii în patru atunci când lucrează cu documentele. Nu este exclus ca în timpul unei călătorii să-și piardă pașaportul, să-și uite buletinul, permisul de conducere acasa înainte de a pleca la drum lung.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

Fiul mare al familiilor are șanse mari de a obține rezultate excelente pe plan școlar, succes în competiții sportive și negocieri.

În dragoste, Iepurii vor scăpa de riscul de a da curs unor tentații, animalul lor de dragoste, Șobolanul, este bine aspectat, dar le canalizează energia spre planul profesional, unde trebuie să înfrunte realitatea și să nu bată în retragere. Relațiile nu vor fi la cote maxime, satisfacțiile de la muncă nu vor reuși să compenseze lipsa de afectivitate. Este posibil ca în urma reproșurilor partenerului de viață să simtă impulsul de a domina, de a-și împlini fantezii afective din trecut. În urma extenuării din dormitor, sănătatea rinichilor va fi șubredă, risc crescut de cistită, tulbunări emoționale, frică.

Zile nefavorabile: 2, 8, 11, 17, 20, 26, 29 Aprilie

Pentru a mutiplica șansele de reușită, folosiți în sectorul de Est de acasă, de la birou: Buddha vesel auriu, Calul vântului Lung Ta, Amuletă cu 3 monede chinezești, Amuleta cu picătură de apă, Copăcel cu ochiul lui Horus
Amuleta și brelocul se pot ține și în poșetă, în torpedoul mașinii.

Previziuni pentru toate zodiile chinezești în Aprilie 2018:

Șobolan – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Bivol – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Tigru – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Iepure – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Dragon – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Șarpe – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cal – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Capră – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Maimuță – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cocoș – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Câine – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Mistreț - Horoscop chinezesc Aprilie 2018

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 7 aduce un flux de energie negativă, care predispune la necazuri, mai ales
Spațiul este o formă infinită de existență a materiei, are trei dimensiuni (lungimea,
Totul despre bărbatul Balanță în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Balanță, femeia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.