HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Iepure

HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Iepure
Cea mai norocoasă lună din anul 2018 pentru nativii Iepure, succes din investiții, dar probleme în călătorii. Horoscop chinezesc lunar și previziuni

astrologice pentru nativii din zodia Iepure. Vezi și horoscop chinezesc lunar pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Anii de Iepure: 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
Pe 5 aprilie 2018, ora 04:15, se face tranziția la luna Dragonului, conform cu calendarul tradițional chinezesc. Numărul guvernat al pătratului LoShu este 3, care aduce energia certurilor.

Nativii Iepure sunt susținuți în această lună de energia victoriilor, pe care o primesc de la Steaua albă 1, în casa zodiei, în sectorul de Est. Este poate cea mai norocoasă lună din anul 2018 pentru aceștia, elementul apă a stelei 1 neutralizează energia pierderilor, a furturilor, generată de steaua 7 anuală, din casa zodiei.

Prin urmare, ne așteptăm ca nativilor Iepure să le meargă mai bine pe plan financiar, acum este momentul să faceți noi investiții, să vă schimbați jobul dacă vă gândeați la acest lucru în ultima vreme. Prietenia secretă cu Câinele vă susține în acest demers, vă poate ajuta să câștigați o bună reputație. S-ar putea ca sectorul profesional să vă răpească o bună parte din timpul zilei, relațiile de dragoste pot avea de suferit.

Iepurii au toate atuurile să se apuce de ceva pe cont propriu, însă trebuie să fie atenți la posibile capcane. S-ar putea să-i dezavantajeze combinația de anotimp Iepure-Dragon, care aduce un surplus de element lemn, ceea ce le-ar putea scădea șansele de a-și dezvolta planurile în ritmul pe care și l-au propus. Nu este benefic pentru planul financiar nici aspectul de Rănire Iepure-Dragon, din pricina căruia ar trebui să fie cu ochii în patru atunci când lucrează cu documentele. Nu este exclus ca în timpul unei călătorii să-și piardă pașaportul, să-și uite buletinul, permisul de conducere acasa înainte de a pleca la drum lung.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

Fiul mare al familiilor are șanse mari de a obține rezultate excelente pe plan școlar, succes în competiții sportive și negocieri.

În dragoste, Iepurii vor scăpa de riscul de a da curs unor tentații, animalul lor de dragoste, Șobolanul, este bine aspectat, dar le canalizează energia spre planul profesional, unde trebuie să înfrunte realitatea și să nu bată în retragere. Relațiile nu vor fi la cote maxime, satisfacțiile de la muncă nu vor reuși să compenseze lipsa de afectivitate. Este posibil ca în urma reproșurilor partenerului de viață să simtă impulsul de a domina, de a-și împlini fantezii afective din trecut. În urma extenuării din dormitor, sănătatea rinichilor va fi șubredă, risc crescut de cistită, tulbunări emoționale, frică.

Zile nefavorabile: 2, 8, 11, 17, 20, 26, 29 Aprilie

Pentru a mutiplica șansele de reușită, folosiți în sectorul de Est de acasă, de la birou: Buddha vesel auriu, Calul vântului Lung Ta, Amuletă cu 3 monede chinezești, Amuleta cu picătură de apă, Copăcel cu ochiul lui Horus
Amuleta și brelocul se pot ține și în poșetă, în torpedoul mașinii.

Previziuni pentru toate zodiile chinezești în Aprilie 2018:

Șobolan – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Bivol – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Tigru – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Iepure – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Dragon – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Șarpe – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cal – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Capră – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Maimuță – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cocoș – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Câine – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Mistreț - Horoscop chinezesc Aprilie 2018

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.