#reclama0#

HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Câine

#reclama10#
28.MARTIE.2018
HOROSCOP CHINEZESC LUNAR Aprilie 2018 pentru zodia Câine

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:samantabhadra.org

Dragoste și romantism la cote maxime în casa Câinelui, dar sunt posibile unele schimbări pe plan profesional. Horoscop chinezesc lunar și previziuni
#reclama1#

astrologice pentru nativii din zodia Câine. Vezi și horoscop chinezesc lunar pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Anii de Câine: 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
Pe 5 aprilie 2018, ora 04:15, se face tranziția la luna Dragonului, conform cu calendarul tradițional chinezesc. Numărul guvernat al pătratului LoShu este 3, care aduce energia certurilor.

Câinele este sub auspiciile energiei de dragoste și romantism, aduse de Steaua Verde 4 în casa zodiei sale, în sectorul de Nord-Vest. Această energie pozitivă s-ar putea să-i fie de folos în Aprilie, lună de Dragon, cu care face aspect de Ciocnire pe casa relațiilor sociale.

#reclama7#

Prin urmare, Câinele ar trebui să treacă cu bine de posibile confruntări cu cei de la muncă. Pe plan profesional pot apărea schimbări bruște de situație, dar cu multă răbdare Câinele le va putea rezolva, rând pe rând.

În afaceri, investitorii din zodia Câine vor putea suferi unele scăderi financiare din investiții riscante făcute în luna Martie, dar vor reuși să acopere pierderile prin asociere cu persoane de gen masculin de vârstă tânără.

Nu este exclus ca nativii Câine să fie pe fază, să prindă oportunități de dezvoltare pe plan financiar, mai cu seamă în primele zile ale lunii Aprilie.

#reclama3#

Există riscul de a fi nevoiți să se mute cu serviciul sau cu afacerea în altă locație, dar nu trebuie să-și facă griji, chiar dacă acum efortul li se pare copleșitor, vor fi pe deplin satisfăcuți în perioada Iulie-August 2018.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

Pe plan afectiv și amoros, Câinele va avea parte de întâlniri siropoase, va fi într-o dispoziție sentimentală pe placul partenerului de viață. Posibil să scoată ceva bani din buzunar pentru a-l impresiona pe cel iubit cu un cadou surpriză.

#reclama11#

Cei singuri au șanse maxime de a întâlni pe cineva potrivit pentru o relație de lungă durată, prin urmare nu trebuie să stea în casă, ar fi bine să socializeze cât mai mult. Nu este exclus să cunoască pe cineva la o competiție sportivă sau în timpul unui examen. Animalul lor de dragoste, Iepurele, este bine aspectat și îi va sprijini în acest demers.

Tații famililor ar putea deveni deosebit de grijulii cu cei dragi, posibil să fie dispuși să-și petrecă timpul liber cu aceștia, poate în natură sau doar în casă. Pentru ei va fi important ca familia să se reunească la prânz sau la cină. Confortul emoțional pe care îl vor resimți va fi suficient pentru a le da o stare de bine și satisfacția unei vieți împlinite.

Pe plan fizic, Câinele nu se va confrunta cu probleme majore de sănătate, totuși nu trebuie să exagereze cu efortul la sala de fitness pentru a nu-și pune în pericol coloana vertebrală și ligamentele.

Zile nefavorabile: 5, 8, 14, 17, 23, 26 Aprilie

Pentru dragoste, romantism, bună înțelegere, folosiți în sectorul de Nord-Vest de acasă, de la birou: Perechea de rațe mandarin, Dubla fericire, Calul vântului Lung Ta, Silaba Hum pe lotus, Copăcel cu ochiul lui Horus.

Amuleta și brelocul se pot ține și în poșetă, în torpedoul mașinii.

Previziuni pentru toate zodiile chinezești, în Aprilie 2018:

Șobolan – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Bivol – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Tigru – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Iepure – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Dragon – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Șarpe – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cal – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Capră – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Maimuță – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Cocoș – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Câine – Horoscop chinezesc Aprilie 2018
Mistreț - Horoscop chinezesc Aprilie 2018

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.