Horoscop chinezesc dragoste. Suferințe și eșecuri în dragoste pentru unele zodii

03.FEBRUARIE.2019
Horoscop chinezesc dragoste. Suferințe și eșecuri în dragoste pentru unele zodii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Ce zodie chinezească își întâlnește dușmanii ascunși? Probleme în paradis pentru nativii din Șarpe! Descoperă care sunt zodiile care își vor arăta

adevărata față anul acesta. Pe data de 4 februarie 2019, la ora 11:17, intrăm în zodia lunară Tigru de foc, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar. Cum influența zodiei Tigru va fi extrem de puternică, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg prea bine cu Tigrul să aibă mai mult de suferit decât în lunile trecute. Printre acestea se numără nativii din zodiile Maimuța și Șarpele.

De asemenea, în această lună intrăm în anul Mistrețului de pământ, energiile se schimbă în toate sectoarele din zodiac și cu toții vom fi nevoiți să ne readaptăm.

Șobolan

Nativii din Șobolan încep noul an chinezesc cu bune, dar și cu rele. Pe de o parte, noua energie anuală din sectorul zodiacal favorizează planul sentimental, însă influxul astral lunar poate să zădărnicească planurile de reușită. Prin urmare, deși carisma va fi la cote maxime, ar fi bine ca nativii Șobolan să nu dea curs tentațiilor cu două picioare, mai ales dacă sunt deja într-o relație de dragoste de ceva timp și nu vor vor să strice romantismul. S-ar putea ca în final totul să iasă la vedere, cu riscul de a rămâne singuri.

Cei care vor să înceapă o relație nouă, ar fi bine să socializeze mai mult, se întrevăd oportunități de a găsi un partener, însă acesta s-ar putea să nu fie interesat decât de o aventură, prin urmare se recomandă detașare. Șanse mari ca nativele Șobolan să rămână însărcinate, însă mare atenție, s-ar putea ca sarcina să fie cu probleme, sângerări.

Bivol

Vești proaste se anunță pentru nativii Bivol, în această lună orizontul în dragoste se va întuneca, deoarece în sectorul lor zodiacal se va înregistra un val uriaș de energie negativă. Energia dezastrelor se combină cu cea a bolilor, prin urmare sănătatea va pune unele probleme (stomac, sistem digestiv, risc de îngrășare), în special în cazul celor care au neglijat acest sector în ultima vreme.

Pentru a nu-și complica viața pe plan sentimental, Bivolii ar trebui să încerce să păstreze echilibrul între muncă și casă, să nu-și consume toată energia la serviciu și să comunice cu partenerul de viață problemele cu care se confruntă. În caz contrar, s-ar putea să fie victimele depresiei. Pentru nativii zodiei Bivol care sunt singuri sunt șanse minime să-și găsească acum sufletul pereche.

Tigru

Se pare că nativii Tigru vor avea o lună dezastruoasă la capitolul sănătate. Este adevărat că Tigrul se combină armonios cu Mistrețul, zodia anuală, însă tot cu această zodie face și aspectul de Distrugere, de aceea unii nativi vor avea numai de suferit.

Se recomandă prudență maximă, în special femeile trebuie să acorde o mare atenție sănătății, să facă o vizită la medic dacă organismul le trimite semnale de boală. Este vizat în special aparatul genital, risc crescut de formare de chisturi ovariene, cancer. În ceea ce privește relațiile de dragoste, Tigrii ar trebui să nu-și facă așteptări prea mari, totul va fi destul de monoton în așternut, însă această situație se va schimba în lunile următoare.

Iepure

Pe de o parte, s-ar putea ca Iepurii să creadă că norocul le surâde, însă situațiile pot lua o întorsătură neașteptată, fericirea conjugală este pusă sub semnul instabilității. În relațiile în care este diferență de vârstă mai mare de 9 ani între parteneri, se întrevăd certuri de proporții. Totul poate porni de la modul diferit de a gestiona banii puși la comun sau din pricina unor aventuri cu persoane noi apărute în anturaj. Spre finele lunii s-ar putea ca lucrurile să se mai liniștească, însă Iepurii vor fi nevoiți acum să-și demonstreze calmul caracteristic.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.