Horoscop chinezesc dragoste. Suferințe și eșecuri în dragoste pentru unele zodii

03.FEBRUARIE.2019
Horoscop chinezesc dragoste. Suferințe și eșecuri în dragoste pentru unele zodii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Ce zodie chinezească își întâlnește dușmanii ascunși? Probleme în paradis pentru nativii din Șarpe! Descoperă care sunt zodiile care își vor arăta

adevărata față anul acesta. Pe data de 4 februarie 2019, la ora 11:17, intrăm în zodia lunară Tigru de foc, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar. Cum influența zodiei Tigru va fi extrem de puternică, ne putem aștepta ca zodiile care nu se înțeleg prea bine cu Tigrul să aibă mai mult de suferit decât în lunile trecute. Printre acestea se numără nativii din zodiile Maimuța și Șarpele.

De asemenea, în această lună intrăm în anul Mistrețului de pământ, energiile se schimbă în toate sectoarele din zodiac și cu toții vom fi nevoiți să ne readaptăm.

Loading...

Șobolan

Nativii din Șobolan încep noul an chinezesc cu bune, dar și cu rele. Pe de o parte, noua energie anuală din sectorul zodiacal favorizează planul sentimental, însă influxul astral lunar poate să zădărnicească planurile de reușită. Prin urmare, deși carisma va fi la cote maxime, ar fi bine ca nativii Șobolan să nu dea curs tentațiilor cu două picioare, mai ales dacă sunt deja într-o relație de dragoste de ceva timp și nu vor vor să strice romantismul. S-ar putea ca în final totul să iasă la vedere, cu riscul de a rămâne singuri.

Cei care vor să înceapă o relație nouă, ar fi bine să socializeze mai mult, se întrevăd oportunități de a găsi un partener, însă acesta s-ar putea să nu fie interesat decât de o aventură, prin urmare se recomandă detașare. Șanse mari ca nativele Șobolan să rămână însărcinate, însă mare atenție, s-ar putea ca sarcina să fie cu probleme, sângerări. 

Bivol

Vești proaste se anunță pentru nativii Bivol, în această lună orizontul în dragoste se va întuneca, deoarece în sectorul lor zodiacal se va înregistra un val uriaș de energie negativă. Energia dezastrelor se combină cu cea a bolilor, prin urmare sănătatea va pune unele probleme (stomac, sistem digestiv, risc de îngrășare), în special în cazul celor care au neglijat acest sector în ultima vreme.

Pentru a nu-și complica viața pe plan sentimental, Bivolii ar trebui să încerce să păstreze echilibrul între muncă și casă, să nu-și consume toată energia la serviciu și să comunice cu partenerul de viață problemele cu care se confruntă. În caz contrar, s-ar putea să fie victimele depresiei. Pentru nativii zodiei Bivol care sunt singuri sunt șanse minime să-și găsească acum sufletul pereche.

Tigru

Se pare că nativii Tigru vor avea o lună dezastruoasă la capitolul sănătate. Este adevărat că Tigrul se combină armonios cu Mistrețul, zodia anuală, însă tot cu această zodie face și aspectul de Distrugere, de aceea unii nativi vor avea numai de suferit.

Se recomandă prudență maximă, în special femeile trebuie să acorde o mare atenție sănătății, să facă o vizită la medic dacă organismul le trimite semnale de boală. Este vizat în special aparatul genital, risc crescut de formare de chisturi ovariene, cancer. În ceea ce privește relațiile de dragoste, Tigrii ar trebui să nu-și facă așteptări prea mari, totul va fi destul de monoton în așternut, însă această situație se va schimba în lunile următoare.

Iepure

Pe de o parte, s-ar putea ca Iepurii să creadă că norocul le surâde, însă situațiile pot lua o întorsătură neașteptată, fericirea conjugală este pusă sub semnul instabilității. În relațiile în care este diferență de vârstă mai mare de 9 ani între parteneri, se întrevăd certuri de proporții. Totul poate porni de la modul diferit de a gestiona banii puși la comun sau din pricina unor aventuri cu persoane noi apărute în anturaj. Spre finele lunii s-ar putea ca lucrurile să se mai liniștească, însă Iepurii vor fi nevoiți acum să-și demonstreze calmul caracteristic.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Apar gelozii și competiții acerbe când unul din cei doi Tigri iese mai mult în evidență în
Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de
Mesele neregulate îți pot provoca tulburări digestive, de aceea în fiecare zi ar trebui să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.