Horoscop CHINEZESC DECEMBRIE 2017 pentru Maimuță, Câine, Capră, Dragon

02.DECEMBRIE.2017
Horoscop CHINEZESC DECEMBRIE 2017 pentru Maimuță, Câine, Capră, Dragon

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Bune dar nu prea! Previziunile astrologice pentru luna decembrie pe dragoste, bani și sănătate. În prima decadă a lunii decembrie 2017 suntem influențați

de zodia Mistreț, în decadele 2 și 3 ale lunii, de zodia Șobolan

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Pentru Dragon, Maimuță, Câine, Capră, energiile lunii, după 7 decembrie, sunt:

DRAGON
Energia norocului divin va fi adusă în casa zodiei voastre de steaua 6, odată cu sărbătoarea de Moș Nicolae. Vor mai persista unele probleme legate de relații, în special pentru nativii de gen masculin, care se vor confrunta cu un zbucium interior, însă nu vă descurajați, aveți mari șanse de a întâlni omul potrivit la locul potrivit, care să vă ajute. În afaceri, se recomandă să vă ocupați de planurile începute în luna octombrie. Sănătatea va fi amenințată de răceli cu tuse, febră și nas înfundat.
Zile nefavorabile: 3, 6, 12, 15, 21, 23, 29

Loading...

CAPRĂ
Deși v-ați dori să vă distrați de Sărbători, entuziasmul adus de steaua 4, a dragostei, v-ar putea fi diminuat de persoane din familie care vă spun tot felul de lucruri mai puțin plăcute despre cel drag. Nu dați curs furiei și geloziei înainte de a avea probe concrete. În afaceri, se întrevăd oportunități financiare, însă datorită aspectului de Rănire cu Șobolanul, zodia lunii decembrie, atrageți persoane pesimiste care nu vă susțin și de aceea ezitați să acționați. Aveți grijă cum călcați pe suprafețe alunecoase, sunt posibile mici accidente la încheieturi, luxații.
Zile nefavorabile: 1, 4, 10, 13, 19, 22, 25, 31

MAIMUȚĂ
Aveți toate șansele să vă distrați de Sărbători datorită energiei benefice a stelei 4, care vă aduce bună dispoziție, romantism. Însă nu vă bucurați așa de tare, fiți cât se poate de rezervați, nu dați curs tentației de a flirta, pentru a nu rămâne singuri de Revelion. Nu uitați că încă vă aflați sub acțiunea nefastă a stelei 7, a pierderilor, care va părăsi casa voastră zodiacală abia în februarie 2018. În afaceri, ar fi bine să vă faceți planuri noi pe care să le puneți în aplicare în primăvara anului viitor. Sistemul imunitar va pune probleme, de aceea riscul de răceli, viroze va crește.
Zile nefavorabile: 1, 4, 10, 13, 19, 22, 25, 31

CÂINE
Veți avea parte de evenimente fericite împreună cu familia, veți surprinde cu cadouri generoase, datorită energiei benefice adusă de steaua 8, a bogăției. În afaceri sunt șanse crescute să culegeți roadele muncii depuse din luna martie și până acum. Încercați să vă țineți sub control impulsul de a face noi investiții, chiar dacă simțiți că sunteți pe val. Aveți în vedere că trebuie să vă odihniți cât mai mult posibil, să vă reîncărcați bateriile pentru anul 2018 în care veți avea activitate intensă pe plan profesional. Acordați atenție sporită alimentației, sunt posibile probleme digestive din cauza excesului de grăsimi.
Zile nefavorabile: 4, 8, 14, 17, 27, 30

Sursa foto: forrelationshiphelp .com

loading...
5426
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ce sunt Stelele Zburătoare? Stelele Zburătoare reprezintă diferite tipuri de energii, care în
Previziuni 2020 zodia Capră pentru bani, carieră și afaceri: pe partea profesională, se
Te gândești exagerat de mult chiar înainte ca ceva să se întâmple. Nu îți place să te

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.