Horoscop 2018: Anul Câinelui de pământ pentru Dragon, Șarpe, Cal, Capră

Horoscop 2018: Anul Câinelui de pământ pentru Dragon, Șarpe, Cal, Capră
În luna februarie 2018 intrăm în anul Câinelui de pământ și vor fi schimbări majore pentru nativi. Pe 4 februarie 2018, ora 5:31, după calendarul pe

10000 ani, intrăm în anul Câinelui de pământ.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018: Anul Câinelui de Pământ

Dragon, Șarpe, Cal, Capră, zodii care în 2018 vor fi guvernate de una dintre cele 9 energii anuale, pozitivă sau negativă

Dragon
Nativii din zodia Dragon trebuie să fie atenți, întrucât formează aspectul major negativ de Ciocnire cu Câinele. Dragonii vor avea un an cu teste pe plan financiar și instabilitate în relații. Sunt posibile mutări de domiciliu sau plecări în străinătate. Atenție la sănătate, pot apare probleme digestive.
Totul despre Horoscop chinezesc 2018 Dragon

Șarpe
Se întrevăd câștiguri financiare neașteptate, iar energia bogăției, adusă de steaua 8, va face ca dragostea să fie trecută pe planul doi, însă cu înțelepciune veți reuși să păstrați echilibrul și să nu provocați suferință celor dragi. Sunt predispoziții spre îngrășare, atenție la dietă.
Totul despre Horoscop chinezesc 2018 Șarpe

Cal
Dragostea va fi punctul vostru forte în acest an, energia romantismului va pune stăpânire pe voi. În afaceri și carieră, puteți să profitați de pe urma alianței cu Câinele pentru a face noi investiții, a găsi un job bine plătit. Stresul s-ar putea să pună probleme inimii.
Totul despre Horoscop chinezesc 2018 Cal

Capră
În dragoste veți simți energia norocului divin adusă de steaua 6, dar pe plan financiar se vor ivi unele provocări menite să vă testeze generozitatea, din pricina aspectului negativ Pedeapsă pe care îl faceți cu zodia Câine. Veți fi forțați să învățați rapid unele lecții de viață, pentru a evolua spiritual.
Totul despre Horoscop chinezesc 2018 Capră

Sursa foto: dkfindout.com

9652
4.25
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.