Surprize sentimentale pentru 3 zodii: cine își va întâlni sufletul pereche?

Horoscop. Zodii AUTOR: Ivona Mara

Starea sentimentală va fi afectată de Eclipsa din 31 ianuarie 2018, atât pozitiv cât și negativ

Eclipsele se resimt cu 3-4 săptămâni înainte și după constituirea evenimentului astronomic.

 

DE INTERES: Horoscop European 2018 pentru toate zodiile

Eclipsa de Lună de pe 31 ianuarie 2018 va genera surprize de proporții pe plan sentimental: oficializări de relații, întâlnirea sufletului complementar, dar și posibile despărțiri.

Fecioară

Casa iubirii este foarte agitată și vor simți că au ajuns la capătul răbdării, ar fi indicat să elaboreze un plan de reorganizare, să încerce să își ofere mai multă atenție și libertate în gândire, căci în caz contrar problemele fizice și psihice vor începe să își facă simțită prezența. Aceste blocaje au fost prezente în câmpul lor energetic în ultimii ani, iar acum devin active, încercați să nu vă mai judecați pe voi cât și pe ceilalți.

Fecioarele au o singură soluție pentru a supraviețui în această această perioadă: credința în forțele proprii și în Univers. Dacă vor căuta să se cunoască mult mai bine, au șanse mari de a valorifica din plin această Eclipsă de Lună, dacă vor rămâne ancorate în partea materială, logică, vor vedea că totul se întoarce împotriva lor. Au multe de învățat în preajma acestei date, de aceea se recomandă să își pună des întrebări, să încerce să înțeleagă ce au de învățat din aceste situații tensionate în care sunt prinse.

Capricorn

Eclipsa din 31 Ianuarie vine să aducă roadele muncii depuse încă de la luna plină din 2 Ianuarie 2018, mulți nativi simt că au dat lovitura pentru următorii 30 de ani, ceea ce este adevărat, numai că este nevoie de un volum de muncă imens, iar succesul va ieși la suprafață în următorii 3 ani.
Sentimental se vor face câteva schimbări, acum depinde de la caz la caz, dar după cum se observă în relațiile existente, tensiunea deja întrece orice limită.
Atenție la problemele lombare, de inima, mai ales în cazul persoanelor trecute de 45 de ani, deoarece sunt șanse de a ajunge la spital pentru investigații.

Leu

Cei care sunt deja într-o relație de lungă durată pot să o oficializeze. La locul de muncă este nevoie de ei, simt că a venit momentul să mai instruiască și pe alții, deoarece se simt depășiți de situație. Leii pot fi avansați, scoși în evidență, recompensați pentru eforturile depuse din Iulie-August 2017. Dragostea vă va oferi satisfacții, poate de aceea orice provocare profesională care va veni o veți concepe ca pe o oportunitate.

Vedetele anului 2018 încep anul în forță, cu această Eclipsă de Lună în domiciliu. Este poate ceea ce le trebuie pentru a acționa după planul conceput din Octombrie-Noiembrue 2017, dar atenție la colaboratori, în special la oamenii în care aveți încredere, de aici pot veni cele mai mari dezamăgiri. Vor fi cazuri în care nativii Leu care sunt singuri își vor întâlni sufletul complementar.

Sursă foto: pinterest.com

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018:

Berbec – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Taur – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Gemeni – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Rac – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Balanță – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Scorpion – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Săgetător – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Vărsător – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Pești – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,79  14
VOTURI
7511
4.79
SHARE

SUBIECTE SIMILARE: LEU MUNCĂ
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.