Eclipsa de Soare 13 Iulie GEMENI: moment proprice renegocierii unui contract

Eclipsa de Soare 13 Iulie GEMENI: moment proprice renegocierii unui contract

Efectele acestei Eclipse se vor resimți până în Ianuarie 2019: învățați să faceți bani, să vă bucurați de puțin. Gemenii vor avea parte de energia

acestei Eclipse de Soare pe casa banilor, prin urmare atenția voastră va fi centrată asupra acestui fapt. Va fi o adevărată provocare pentru voi să începeți să vă cereți drepturile, cred că o parte dintre acești nativi vor apela la minciună pentru a motiva unele alegeri, deoarece le va fi greu să își exprime clauzele.

Sunt Gemeni care în ultimele 2-3 luni au plecat în străinătate, au constatat că acolo nu este nici pe departe cum li s-a prezentat sau nu fac față, iar pe acest moment este posibil să învățați să faceți bani, să vă bucurați de puțin.

Important este în această perioadă motivarea, determinarea și responsabilitatea, ceea ce nici pe departe nu îi caracterizează pe acești nativi. Cine va încerca să găsească calea cea mai ușoară va sfârși prost, oricum din Ianuarie 2019 va fi nevoie să reluați etapa pe care acum o pune la dispoziția voastră Universul.

Efectele acestei Eclipse de Soare se vor resimți până în Iuanuarie 2019, însă din ce se observă o să vă asumați riscuri prea mari, poate însă nu sunteți pregătiți să ocupați o funcție, poate în urma unor afirmații aruncate la nimereală în trecut cineva dorește serviciile voastre, iar ele nu se ridică la nivelul așteptărilor etc.

Vă recomandăm multă prudență, nu fugiți de responsabilitate plecând în altă țară, deoarece contextul va reveni în următorii 2-3 ani, fiți categorici, spuneți tot ceea ce gândiți, asumați-vă responsabilatea față de munca depusă.

Dacă sunt situații în care Gemenii muncesc pe nimic, în condițiile în care ei duc greul, iar arții iau banii, acum este momentul să pulsați, să renegociați un contract. Toate demersurile inițiate pe 13 Iulie pot fi aprobate între 27 iulie-11 August 2018.

Un semnal de alarmă îl atrage sănătatea, poate să se manifeste pe neașteptate o durere în zona lombară, inghinală, cap, vă recomand să nu tratați totul cu indiferență, în spatele acestor simptome poate fi ceva grav, care va necesita un tratament medicamentos scump.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Soare din 13 Iulie 2018:

Berbec – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Taur – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Rac – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Leu – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Fecioară – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Balanță – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Scorpion – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Săgetător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Capricorn – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Vărsător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Pești – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!