Eclipsa de Soare 13 Iulie GEMENI: moment proprice renegocierii unui contract

05.IULIE.2018
Eclipsa de Soare 13 Iulie GEMENI: moment proprice renegocierii unui contract

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:bizlaw.md

Efectele acestei Eclipse se vor resimți până în Ianuarie 2019: învățați să faceți bani, să vă bucurați de puțin. Gemenii vor avea parte de energia

acestei Eclipse de Soare pe casa banilor, prin urmare atenția voastră va fi centrată asupra acestui fapt. Va fi o adevărată provocare pentru voi să începeți să vă cereți drepturile, cred că o parte dintre acești nativi vor apela la minciună pentru a motiva unele alegeri, deoarece le va fi greu să își exprime clauzele.

Sunt Gemeni care în ultimele 2-3 luni au plecat în străinătate, au constatat că acolo nu este nici pe departe cum li s-a prezentat sau nu fac față, iar pe acest moment este posibil să învățați să faceți bani, să vă bucurați de puțin.

Loading...

Important este în această perioadă motivarea, determinarea și responsabilitatea, ceea ce nici pe departe nu îi caracterizează pe acești nativi. Cine va încerca să găsească calea cea mai ușoară va sfârși prost, oricum din Ianuarie 2019 va fi nevoie să reluați etapa pe care acum o pune la dispoziția voastră Universul.

Efectele acestei Eclipse de Soare se vor resimți până în Iuanuarie 2019, însă din ce se observă o să vă asumați riscuri prea mari, poate însă nu sunteți pregătiți să ocupați o funcție, poate în urma unor afirmații aruncate la nimereală în trecut cineva dorește serviciile voastre, iar ele nu se ridică la nivelul așteptărilor etc.

Vă recomandăm multă prudență, nu fugiți de responsabilitate plecând în altă țară, deoarece contextul va reveni în următorii 2-3 ani, fiți categorici, spuneți tot ceea ce gândiți, asumați-vă responsabilatea față de munca depusă.

Dacă sunt situații în care Gemenii muncesc pe nimic, în condițiile în care ei duc greul, iar arții iau banii, acum este momentul să pulsați, să renegociați un contract. Toate demersurile inițiate pe 13 Iulie pot fi aprobate între 27 iulie-11 August 2018.

Un semnal de alarmă îl atrage sănătatea, poate să se manifeste pe neașteptate o durere în zona lombară, inghinală, cap, vă recomand să nu tratați totul cu indiferență, în spatele acestor simptome poate fi ceva grav, care va necesita un tratament medicamentos scump.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Soare din 13 Iulie 2018:

Berbec – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Taur – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Rac – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Leu – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Fecioară – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Balanță – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Scorpion – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Săgetător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Capricorn – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Vărsător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Pești – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Harta anuală a Stelelor Zburătoare 2020, valabilă pentru perioada 4 februarie 2020 – 3
Horoscop Gemeni 2020, evenimente importante pentru nativii din zodia Gemeni în 2020
Horoscop 2020 sănătate: Din punct de vedere al sănătății, nativii Rac sunt în general

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.