Cu siguranță nu te-ai gândit că le-ai putea face asta prietenilor tăi de 1 Aprilie! Cele mai tari farse în funcție de zodie

29.MARTIE.2019
Cu siguranță nu te-ai gândit că le-ai putea face asta prietenilor tăi de 1 Aprilie! Cele mai tari farse în funcție de zodie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Claudia Ursache Zodiacool Foto:unsplash.com

Cu siguranță o cunoști drept „Ziua Păcălelii”, însă este mai mult decât atât. Încă din anul 1973, Statele Unite ale Americii sărbătoresc la 1

Aprilie ziua Astronomiei. Pe lângă asta, tot la data de 1 Aprilie, în toate statele lumii, se sărbătorește atât Ziua distracției la Locul de muncă, cât și Ziua Păsărilor. Ziua distracției la locul de muncă și Ziua Păcălelii presupun distracție, farse și păcăleli făcute prietenilor/colegilor. Descoperă idei de farse pe care le poți face în această zi celor din jurul tău în funcție de zodie.

Pe nativul Berbec îl scoate din minți falsitatea, ipocrizia. Dacă vrei să te amuzi pe seama unui Berbec, poți să organizezi o competiție în care să îl lași să câștige, după care să îl acuzi că a trișat. O altă idee ar fi să îl contrazici în orice spune, insistând că nu are dreptate în nimic.

Nativul Taur este un gurmand recunoscut. O farsă reușită pentru acest nativ ar fi să cumperi ceva de mâncare, să pui foarte mult piper sau boia iute și să îl servești insistent. Acesta cu siguranță nu va putea refuza. Pentru a avea mai mult efect, ai putea mânca cu poftă din acea mâncare, creându-i Taurului impresia că nu este nimic în neregulă cu mâncarea. Poți, de asemenea, prepara prăjituri cu care să îl servești pe acesta, dar în loc de cremă de vanilie să pui maioneză sau pastă de dinți.

Nativul Gemeni este foarte sociabil, acesta nu suportă ca într-o conversație altcineva să comunice mai mult decât el. Ai putea să începi o discuție cu el, iar la orice spune încearcă să îl întrerupi, să nu îl lași să continue frazele. O altă variantă ar fi cea în care îl lași să vorbească și să nu îl asculți, eventual să îi spui că nu îl înțelegi. Cu siguranță se va înfuria.

Racul simte în permanență nevoia de a fi în contact cu cei apropiați. Dacă vrei să te amuzi pe seama lui, este suficient să nu îi vorbești toată ziua, să nu îi răspunzi la telefon sau la mesaje, să îl faci să creadă că te-a supărat cu ceva. Acesta va încerca din răsputeri să înțeleagă motivul și să găsească o cale să te împace.

Deconectează-l pe nativul Leu de la internet sau de la imprimantă în timp ce lucrează. Schimbă-i anumite setări la calculator sau înlocuiește-i tastatura cu una din carton. Lipește-i mouse-ul de birou pentru a nu îl putea muta. O altă variantă ar fi cea în care îi faci un printscreen ecranului și setează-l ca wallpaper. Apoi trebuie să îi ștergi iconițele de pe desktop și să ascunzi taskbar-ul. Se va înfuria când va observa că dă click-uri în zadar.

Nativul Fecioară este un perfecționist fără pereche. Fă-l pe nativul Fecioară să creadă că toate proiectele la care a lucrat în ultima perioadă sunt greșite, că a omis anumite detalii și că trebuie să o ia de la capăt. O altă variantă ar fi să îi pui în ușa locuinței sau în cutia poștală un bilețel pe care să îi scrii că Serviciile Electrice sau cele de Telecomunicații i-au fost întrerupte pentru neplată. Va crede că a uitat să plătească și nu se va ierta pentru asta.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.