Cu siguranță nu te-ai gândit că le-ai putea face asta prietenilor tăi de 1 Aprilie! Cele mai tari farse în funcție de zodie

29.MARTIE.2019
Cu siguranță nu te-ai gândit că le-ai putea face asta prietenilor tăi de 1 Aprilie! Cele mai tari farse în funcție de zodie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Claudia Ursache ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Cu siguranță o cunoști drept „Ziua Păcălelii”, însă este mai mult decât atât. Încă din anul 1973, Statele Unite ale Americii sărbătoresc la 1

Aprilie ziua Astronomiei. Pe lângă asta, tot la data de 1 Aprilie, în toate statele lumii, se sărbătorește atât Ziua distracției la Locul de muncă, cât și Ziua Păsărilor. Ziua distracției la locul de muncă și Ziua Păcălelii presupun distracție, farse și păcăleli făcute prietenilor/colegilor. Descoperă idei de farse pe care le poți face în această zi celor din jurul tău în funcție de zodie.

Pe nativul Berbec îl scoate din minți falsitatea, ipocrizia. Dacă vrei să te amuzi pe seama unui Berbec, poți să organizezi o competiție în care să îl lași să câștige, după care să îl acuzi că a trișat. O altă idee ar fi să îl contrazici în orice spune, insistând că nu are dreptate în nimic.

Loading...

Nativul Taur este un gurmand recunoscut. O farsă reușită pentru acest nativ ar fi să  cumperi ceva de mâncare, să pui foarte mult piper sau boia iute și să îl servești insistent. Acesta cu siguranță nu va putea refuza. Pentru a avea mai mult efect, ai putea mânca cu poftă din acea mâncare, creându-i Taurului impresia că nu este nimic în neregulă cu mâncarea. Poți, de asemenea, prepara prăjituri cu care să îl servești pe acesta, dar în loc de cremă de vanilie să pui maioneză sau pastă de dinți.

Nativul Gemeni este foarte sociabil, acesta nu suportă ca într-o conversație altcineva să comunice mai mult decât el. Ai putea să începi o discuție cu el, iar la orice spune încearcă să îl întrerupi, să nu îl lași să continue frazele. O altă variantă ar fi cea în care îl lași să vorbească și să nu îl asculți, eventual să îi spui că nu îl înțelegi. Cu siguranță se va înfuria.

Racul simte în permanență nevoia de a fi în contact cu cei apropiați. Dacă vrei să te amuzi pe seama lui, este suficient să nu îi vorbești toată ziua, să nu îi răspunzi la telefon sau la mesaje, să îl faci să creadă că te-a supărat cu ceva. Acesta va încerca din răsputeri să înțeleagă motivul și să găsească o cale să te împace.

Deconectează-l pe nativul Leu de la internet sau de la imprimantă în timp ce lucrează. Schimbă-i anumite setări la calculator sau înlocuiește-i tastatura cu una din carton. Lipește-i mouse-ul de birou pentru a nu îl putea muta. O altă variantă ar fi cea în care îi faci un printscreen ecranului și setează-l ca wallpaper. Apoi trebuie să îi ștergi iconițele de pe desktop și să ascunzi taskbar-ul. Se va înfuria când va observa că dă click-uri în zadar.

Nativul Fecioară este un perfecționist fără pereche. Fă-l pe nativul Fecioară să creadă că toate proiectele la care a lucrat în ultima perioadă sunt greșite, că a omis anumite detalii și că trebuie să o ia de la capăt. O altă variantă ar fi să îi pui în ușa locuinței sau în cutia poștală un bilețel pe care să îi scrii că Serviciile Electrice sau cele de Telecomunicații i-au fost întrerupte pentru neplată. Va crede că a uitat să plătească și nu se va ierta pentru asta.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2020 pentru sănătate: în anul
Previziuni pentru nativii din zodia Iepure zodiac chinezesc 2020: în anul 2020, ideal ar fi să
Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Mistreț pentru starea de sănătate: volumul mare de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.