Aplica

Feng shui casa. Vrei sa iti redecorezi casa? Evita sa faci aceste greseli

Feng shui casa. Vrei sa iti redecorezi casa? Evita sa faci aceste greseli

De-a lungul miilor de ani, principiile Feng Shui pentru decorarea casei și-au demonstrat eficacitatea – dacă nu pentru energia pozitivă, măcar pentru armonie.

Sunt unele greșeli de amenajare care pot transforma o locuință dintr-un spațiu armonios și relaxant într-unul obositor, în care domnește haosul și care atrage energia negativă. Iată care sunt cele mai grave greșeli pe care trebuie să le eviți.

Reguli Feng shui în casă

1. Intrarea în casă trebuie amenajată cu mare atenție, pentru că pe acolo intră energia pozitivă în casă, conform principiilor Feng Shui. Ar fi bine să eviți aglomerarea de obiecte în această zonă, ca și dezordinea sau încălțămintea lăsată la ușă.

2. Obiectele neprietenoase sunt de evitat. Ar fi bine să eviți piesele de mobilier ascuțite sau care pot fi periculoase. De asemenea, nu sunt indicate decorațiunile neprietenoase, care au o conotație negativă, cum ar fi diversele tipuri de arme sau obiectele de artă care stârnesc tristețe, furie sau alte sentimente negative. În aceeași ordine de idei, cuțitele de la bucătărie păstrează-le în sertare, nu la vedere.

3. Evită să păstrezi lucrurile vechi, care nu-ți mai folosesc, sau pe cele deteriorare ori care îți amintesc de foste relații. Astfel, pe de o parte, vei renunța la ceea ce te ține în loc din trecut și nu te lasă să te dezvolți și pe de altă parte, vei face loc pentru lucruri noi, utile și care aduc armonia în locuința și viața ta.

Maestrul ZODIACOOL vă amintește să alegeți doar obiecte decorative sau culori care vă transmit sentimente pozitive, indiferent dacă acestea sunt sau nu în trend.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!