Spune-mi cum te semnezi, ca să-ți spun cum ți-e destinul. Cum este semnătura norocoasă

31.IANUARIE.2019
Spune-mi cum te semnezi, ca să-ți spun cum ți-e destinul. Cum este semnătura norocoasă
Feng Shui AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Exersează-ţi semnătura şi ține cont de câteva trucuri, pentru a-ți schimba rapid destinul în bine. Semnătura lasă o impresie, ea are o energie specială

şi trebuie să te asiguri că este pozitivă și favorabilă. Cu toții trebuie să ne dăm semnătura la un moment dat la bancă, în afaceri, la locul de muncă etc. Dar cine s-ar fi gândit că felul în care ne semnăm ar putea avea o influență majoră asupra norocului personal? În primul rând, ar fi bine de știut că semnătura personală este mai mult decât o mâzgâleală pe hârtie, ne reprezintă caracterul.

Semnătura personală atrage o energie specifică din Univers, iar în momentul în care ne semnăm trebuie să fim conștienți de acest lucru.

Loading...

Semnătura înclinată în jos trădează o fire pesimistă

Dacă atunci când te semnezi scrisul se îndreaptă de-a lungul unei linii descendente, acest lucru nu poate să arate decât că în spatele său este o persoană care nu are suficientă încredere în ea și în viață, are multe regrete și trăiește mai mult în trecut. Pentru a atrage energia optimismului, ar fi bine să ne semnăm pe o linie înclinată în sus, care ne ajută să ne deschidem aura spre oportunitățile viitoare. Nu este greșit nici să ne semnăm pe o linie dreaptă, care arată că suntem bine ancorați în prezent.

Cum începi... așa termini

Ar fi bine să începem să ne semnăm cu o linie apăsată în sus și să terminăm la fel, pentru a arăta că suntem încrezători și ne bazăm pe forțele proprii. Se pare că dacă ne încheiem semnătura cu o linie în jos, atragem energie negativă și ne micșorăm şansele de reușită în viață.

De asemenea, nu sunt de bun augur semnăturile care se încheie în același punct din care au pornit, pentru că acest fapt ne arată că ne este teamă să facem schimbări pozitive în viață și preferăm să ne mișcăm într-un cerc vicios. În aceeași ordine de idei, dacă ne încercuim semnătura, nu facem altceva decât să spunem celor din jur într-un mod metaforic că ne simțim prinși într-o capcană.

De aceea, pentru a impregna semnătura cu energie yang, este bine să tragem o linie sub semnătură și să terminăm cu un punct. O astfel de semnătură atrage succesul în carieră, pentru că trădează profesionalism, atenție la detalii, dorință de expansiune.

Pe cât posibil, semnătura nu trebuie să fie tremurată, ceea ce ar vorbi despre faptul că persoana în cauză nu prea știe ce vrea de la viață. Dacă semnătura este prea apăsată, aceasta trădează o fire dictatorială, dacă este prea puțin vizibilă, arată că persoana se teme să interacționeze cu cei din jur.

Întotdeauna este bine să nu ne grăbim când ne semnăm, pentru că numele trebuie tratat cu respect... asta în cazul în care vrem să atragem respect din partea celor din jur.

În concluzie, norocul se poate măsura după semnătură, iar modul cum o scriem are un impact major asupra şanselor de reușită în viață și asupra tipului de evenimente cu care ne confruntăm. Indiferent dacă suntem sau nu celebri, numele nostru are valoare, deci trebuie tratat ca atare.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  4
VOTURI
1941
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Astrologia Stelelor Zburătoare este derivată din observarea constelației Ursa Mare, a stelei
Steaua zburătoare 5 are cea mai puternică influență negativă dintre toate stelele nefaste.
Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.